Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Ήττα με 2-1 στη Σπάρτη απ' τις Καρυάτιδες

Το Σάββατο 20/01/2018 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο της Σπάρτης, Οι Άβαντες Χαλκίδας, ηττήθηκαν με 2-1 απ' τις Καρυάτιδες Σπάρτης, στα πλαίσια διεξαγωγής της 7ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Β΄ Εθνικής Γυναικών Ελλάδας. Η ομάδα της Χαλκίδας, η οποία πήγε σε αυτή την αποστολή με τρεις βασικές παίκτριες, οι οποίες όλη την εβδομάδα είχαν ταλαιπωρηθεί από Ιώσεις και έπαιξαν με πυρετό και ενώ η Ασημώνη δεν φάνηκε να ξεπέρασε τον τραυματισμό της , παίζοντας με θλάση στο δεξιό γόνατο, αυτά στάθηκαν η αφορμή να χαθεί για τις Αβαντίδες και αυτός ο αγώνας. Η ομάδα της Σπάρτης που φάνηκε ότι ζητούσε απεγνωσμένα τους τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Κατηγορία, μπήκε δυνατά στο Α΄ημίχρονο και έδειξε τις προθέσεις της . Η ομάδα της Χαλκίδας όμως ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 30΄με γκολ της Μεϊντάνη . Ένα γκολ το οποίο δεν μπόρεσε να το κρατήσει μέχρι το ημίχρονο, γιατί στο 36΄η ομάδα της Σπάρτης ισοφάρισε με την Λαμπράκη .
Στο Β΄ημίχρονο οι Αβαντίδες έδειξαν ότι μπορούσαν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης παίζοντας για μεγάλο διάστημα καλό ποδόσφαιρο. Όμως οι αλλαγές που έκανε ο Χαλκιδέος Τεχνικός δεν καρποφόρησαν με αποτέλεσμα στο 55΄ σε μία επίθεση της Σπάρτης από την δεξιά πλευρά του γηπέδου, πήρε την μπάλα η Λαμπράκη η οποία φτάνοντας στη γραμμή του κόρνερ, προσπάθησε να κάνει την σέντρα μέσα στην περιοχή της Χαλκίδας, αλλά η μπάλα πήρε φάλτσα και διαγράφοντας μία περίεργη πορεία κατέληξε στα δίχτυα της Μαρασιδή από ψηλά γλείφοντας το οριζόντιο δοκάρι στο ύψος του γάμα της εστίας. Ενώ στο 85΄ο Διαιτητής του αγώνα ( κατά την άποψή μας ) υπέδειξε ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος της Ομάδας μας το οποίο το οποίο εκτέλεσε η Γομάτου και έπιασε η Μαρασίδη....
Τα τελευταία λεπτά του αγώνα η ομάδα της Χαλκίδας, παίζοντας πλέον για να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας εγκλώβισε με το παιχνίδι της τις Σπαρτιάτισες μέσα στην περιοχή τους, φτάνοντας μάλιστα τέσσερις φορές κοντά στο γκολ.....η πολύ καλή διαχείριση όμως του παιχνιδιού από τον Σπαρτιάτη Τεχνικό κ. Κούτουλα Γεώργιο τα τελευταία λεπτά του αγώνα, κατάφερε να δώσει στην ομάδα της Σπάρτης τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς .
Για τις Αβαντίδες, για πρώτη φορά επίσημα αγωνίστηκε και η Διεθνής παίκτρια Έφη Κόντου . Η οποία έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα της Χαλκίδας.
Η ομάδα των Αβαντίδων Χαλκίδας, ευχαριστεί την ομάδα της Σπάρτης και τον Πρόεδρο της κ. Ηλία Γρηγόρη για την πολύ καλή φιλοξενία.


Για τις Αβαντίδες: Σμπρίνης, Ανδρίτσος, Μαρασίδη, Τουλούμη, Σιδερία, Latifi, Παπαδοπούλου, Κόντου, Myrtollari, ( 56΄ Κουκουβίνου ), Μεϊντάνη, Ασημώνη, Νίκα ( 73΄Ζώγα ), Μανίτα, Τσώκου, Δάρλα.



Αποτελέσματα 7ης αγ.
Καρυάτιδες 2-1 Αβαντίδες
Πήγασος 4-1 Άρης Κ.
Ολυμπιάδα 1-0 Ίκαρος
Αγ. Παρασκευή 3-0 Πανηλειακός

Βαθμολογία:

1. Αγ. Παρασκευή 21
2. Πανηλειακός Πύργου 18
3. Ολυμπιάδα Υμηττού 13
4. Πήγασος Θριασίου 11
5. Άρης Κορίνθου 6
6. Άβαντες Χαλκίδας 5
7. Καρυάτιδες Σπάρτης 4
8. Ίκαρος Πετρωτού 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: