Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

0 ΑΙΟΛΙΚΟΣ 2-1 ΑΟΧ: Και η καταστροφή συνεχίζεται

3η σερί ήττα για τον ΑΟ Χαλκίς, με την ομάδα της Χαλκίδας σιγά σιγά να διαλύεται και τη διοίκηση να τρέχει σε μοναστήρια μπας και γίνει κανένα θαύμα και σωθεί η ομάδα και παραμείνουν στις καρέκλες τους. Ο ΑΟ Χαλκίς ηττήθηκε μέσα στη Μυτιλήνη, απ' τον Αιολικό, με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Στους πρώτους 3 αγώνες του 2018, κατάφερε να κάνει πιο πολλές ήττες, από όσες έκανε συνολικά σε ολόκληρη την περσινή χρονιά (2017).

Το φιλμ του αγώνα:

  • 4' - Διπλή προσπάθεια του Μπούρου, οι αμυντικοί του ΑΟΧ έδιωξαν σε κόρνερ. (ΑΙΟ)
  • 6' - Σέντρα του Μπλάνκο, σουτ του Ανέστη, η μπάλα απομακρύνεται απ' τους αμυντικούς του Αιολικού. (ΑΟΧ)
  • 8' - Ο Παληγεώργου, ντριμπλάρει εντυπωσιακά τον Εμέκα μέσα στην περιοχή, εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας και με πλασέ ανοίγει το σκορ, με τη μπάλα να περνάει κάτω από τα χέρια του Σταυριανού. (ΑΙΟ)
  • 30' - Σουτ του Κεσίδη, ο Σταυριανός απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Ποτουρίδης έκανε το 2-0. Η φάση ξεκίνησε από λάθος πάσα του Σταυριανού. (ΑΙΟ)
  • 35' - Σουτ του Ανέστη, ο Ζαχαρής έδιωξε σε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 44' - Σέντρα του Ντελέκου, ο Μάρτιν Μπλάνκο με εντυπωσιακό εναέριο βολέ, μείωσε σε 2-1. (ΑΟΧ)
  • 48' - Σουτ του Ντελέκου, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Ζαχαρή. (ΑΟΧ)
  • 52' - Σουτ του Ανέστη, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. (ΑΟΧ)
  • 58' - Σουτ του Παληγεώργου, η μπάλα κατέληξε άουτ. (ΑΙΟ)
  • 60' - Προβολή του Ταυταρίδη από σέντρα, έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση. (ΑΟΧ)
  • 69' - Από σέντρα ο Λαμπράκης κοντρόλαρε τη μπάλα και με ψαλιδάκι την έστειλε άουτ. (ΑΙΟ)
  • 70' - Ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Πατουρίδη, ο Σταυριανός μπλόκαρε τη μπάλα. (ΑΟΧ)
Ο ΑΟ Χαλκίς έχει ξεμείνει από παίχτες. Ο προπονητής Δημήτρης Λύκος, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ομάδα της Χαλκίδας, πραγματοποίησε μόλις 1 αλλαγή. Λεφτά για παίχτες δεν υπάρχουν. Όμως λεφτά για ταξίδια υπάρχουν, καθώς ταξίδεψαν αρκετοί άσχετοι με την ομάδα στη Μυτιλήνη με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Λεφτά για αυτά τα άτομα βρέθηκαν;

Μία μέρα πριν η αποστολή του ΑΟΧ επισκέφθηκε και το μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ, Αγίου Νικολάου και Αγίας Ειρήνης.
Σε περιπέτειες μπήκε και η αποστολή κατά την επιστροφή, καθώς αντί για χθες το βράδυ που ήταν α επιστρέψει, το αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στη Λέσβο (λόγω κακών καιρικών συνθηκών), με αποτέλεσμα να επιστρέψει όλη η αποστολή σήμερα.
Τα πράγματα είναι δύσκολα, με τη διοίκηση να καταστρέφει με τις κινήσεις της την ομάδα αλλά και με τους ίδιους να φοβούνται μην χάσουν τη διοικητική τους θέση.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει τη Τριγλιά Ραφήνας, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. 

Αιολικός ( Κ. Ψυρόπουλος): Ζαχαρής, Διακορώνας (81’ Καπταγιάννης), Νυφαδόπουλος (48’ λ.τρ. Καδής), Τάχιας, Κεσίδης, Κριπιντίρης, Λαλάς, Παληγεώργος, Ποτουρίδης (72’ λ.τρ. Κουτσούμπας), Μπουρούς, Λαμπράκης.
ΑΟ Χαλκίς (Δ. Λύκος): Σταυριανός, Βαλκάνος, Τσίγκρος, Γεωργίου, Καραμπάς, Εμέκα (80’ Παπαδάκης), Ταυταρίδης, Ντελέκος, Πολίτης, Ανέστης, Μπλάνκο.





ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ













Δεν υπάρχουν σχόλια: