Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

0 ΔΣ ΑΟΧ: Διαψεύδει τα όσα είπε ο Αμανατίδης

Μετά την τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε ο κύριος Βασίλης Αμανατίδης στην αθλητική εκπομπή του 9,65 fm την πέμπτη 25/01/2018 και στον δημοσιογράφο Μανώλη Βέττα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Χαλκίς διαψεύδει τα όσα κακόβουλα παρουσίασε ο κύριος Αμανατίδης και ήδη ο νομικός σύμβουλος της ομάδας θα ζητήσει την ηχογραφημένη εκπομπή από τον 9,65 fm και θα κινηθεί νομικά προς όλες τις κατευθύνσεις.
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Χαλκίς δηλώνει κατηγορηματικά ότι ποτέ δεν έλαβε ταμειακή διευκόλυνση από τον Πρόεδρο της Δόξας Δράμας κύριο Μπύρο Γιάννη όπως δήλωσε ο κύριος Αμανατίδης στην συνέντευξη στον 9,65 fm.
Κάτι το οποίο μπορεί να επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δόξας Δράμας.
Τέλος το ότι απομακρύνθηκε ο κύριος Αμανατίδης από την ομάδα της Δόξας Δράμας λέει πολλά!!!!!

ΔΣ ΑΟ Χαλκίς

Με επιφύλαξη για τα όσα θα γράψουμε, ενημερωτικά ο κος Αμανατίδης είπε πως η διοίκηση του ΑΟΧ και ο κος Τσαγκαρης πήρε "οικονομική βοήθεια" από τον κο Μπύρο της Δόξα Δράμας. Μάλιστα ο κος Αμανατίδης τα έβαλε με τον κο Τσαγκάρη αποκαλώντας τον ίδιο "ψεύτη". Αυτά ακούσαμε ότι ειπώθηκαν στην εκπομπή. Δεν ακούσαμε την εκπομπή και ζητάμε από το Δυνατά και Αθλητικά, αν βέβαια είναι εφικτό, να αναρτηθεί ώστε να έχουμε μία καλύτερη εικόνα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: