Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

0 Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ZHTA ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ FINAL 4 ΤΟΥ LEAGUE CUP

Οι κανόνες του παιχνιδιού πρέπει να είναι ίδιοι για όλους και βέβαια να είναι γνωστοί πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Αν δεν σου αρέσουν δεν παίζεις. Δικαίωμα σου. Αν όμως ξεκινήσεις το παιχνίδι πρέπει να σεβαστείς τους κανόνες του. Οτιδήποτε άλλο είναι για λαϊκή κατανάλωση.
Το να κρίνεις την προκήρυξη εκ των υστέρων είναι μια καλή δικαιολογία. Όπως στο κύπελλο του ποδοσφαίρου μπορεί να αποκλειστεί μια ομάδα με δυο ισοπαλίες 0-0 και 1-1, επειδή έφαγε το γκολ στην έδρα της . Σωστό ή λάθος, δίκαιο ή άδικο, έτσι είναι. Δεν κάνεις ένσταση, ούτε ζητάς να προκριθείς εσύ... δια περιφοράς.
Η ομάδα των Κυκλάδων είχε καταρτίσει πολύ ωραία το σχέδιο για να περάσει με περίπατο στο φάιναλ-4 . Είχε επενδύσει πολλά σε αυτή τη διοργάνωση που θα φιλοξενούσε στη Σύρο. Έπαιξε τον όμιλο στην έδρα της με δυο ομάδες που πίστευε ότι τις «είχε» (Ηρακλής Χαλκίδας, Εθνικός Πειραιώς ). Το πρόγραμμα ήταν έτσι σχεδιασμένο ώστε να εξυπηρετεί.
Πρώτος αγώνας τη Παρασκευή, το Σάββατο ξεκούραση και τη Κυριακή με την απαραίτητη φρεσκάδα θα πήγαινε για τη πρόκριση, την ίδια ώρα που οι αντίπαλοι του θα έδιναν δυο αγώνες μέσα σε 24 ώρες (Ο Εθνικός έπαιξε Παρασκευή και Σάββατο και ο Ηρακλής Χαλκίδας Σάββατο και Κυριακή)
Όμως τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο γιατί καταρχάς ο Εθνικός αποδείχθηκε σκληρό καρύδι για το Φοίνικα πήρε 2 σετ, ενώ ο Ηρακλής νίκησε τους πειραιώτες 3-0 και πήρε κεφάλι στη βαθμολογία. Έτσι τη Κυριακή και βάσει της προκήρυξης ο Ηρακλής Χαλκίδας χρειαζόταν 2 σετ για να προκριθεί. Τα πήρε, προκρίθηκε και λογικό είναι με το σκορ 2-2 να μην ενδιαφέρεται πλέον για την εξέλιξη του τελικού αποτελέσματος.

Το «πραξικόπημα» που επιχειρήθηκε στη συνέχεια δεν πέρασε από το ΑΣΕΑΔ αλλά φαίνεται ότι κάποιοι δεν το βάζουν κάτω κάνοντας ένα μεγάλο ατόπημα απέναντι στην ιστορία και την αξιοπρέπεια του συλλόγου τους και μέσω επίσημης ανακοίνωσης (!) απαιτούν από τη διοργανώτρια αρχή διορισμό: «Πλέον αναμένουμε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ όπως προβλέπεται, και ευελπιστούμε ότι όλα τα μέλη του θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων» 

Πηγή: Starsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: