Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

0 Ο ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕ ΣΟΟΥΖΑ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟΠ Κηφισιάς, με την οποία ευχαριστεί την ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας Seajets και ειδικότερα τους δύο Βραζιλιάνους Μότα και Γκελίνσκι, για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση που προσέφεραν στον Ιγκόρ Ντε Σόουζα, για την περιπέτεια υγείας που είχε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειας υγείας του Ιγκόρ Ντε Σόουζα, η διοίκηση του ΑΟΠ Κηφισιάς θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην περίθαλψη του αθλητή.
Λίγα εικοσιτετράωρα μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειας υγείας του Ιγκόρ Ντε Σόουζα, ο πρόεδρος και η διοίκηση του ΑΟΠ Κηφισιάς θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στην περίθαλψη του αθλητή. Ο αθλητής λιποθύμησε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ηρακλή Χαλκίδας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι εξετάσεις έδειξαν υπερκόπωση.
Ειδικότερα, θέλουν να ευχαριστήσουν την διοίκηση του Ηρακλή Χαλκίδας, η οποία από την πρώτη στιγμή συνέβαλε τα μέγιστα στην παροχή πρώτων βοηθειών και στη μεταφορά του Ιγκόρ Ντε Σόουζα τάχιστα στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.
Εκεί, το προσωπικό και ο γιατρός κ. Στάικος με τον επαγγελματισμό και την επιστημονική τους κατάρτιση έκαναν το καλύτερο για τον αθλητή της Κηφισιάς, ο οποίος μία μέρα αργότερα πήρε εξιτήριο.
Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουν ξανά τους αθλητές του Ηρακλή Χαλκίδας, Ντέιβιντ Σιλβέϊρα Μότα και Τιάγκο Γκελίνσκι, οι οποίοι βρέθηκαν από την αρχή στο πλευρό του αθλητή.

Με εκτίμηση
Γιώργος Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΑΟΠ Κηφισιάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: