Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

0 ΑΟΧ 2-1 ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ: Σημαντική νίκη, μόνο οι παίχτες το παλεύουν

Νίκη μετά από σχεδόν 3 μήνες και 7 αγωνιστικές πραγματοποίησε ο ΑΟ Χαλκίς. Χθες, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, η ομάδα της Χαλκίδας νίκησε με 2-1 τον Πανθηραϊκό και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα για την παραμονή της στη Γ' Εθνική κατηγορία.
Μπορεί οι διοικούντες να ασχολούνται με εξωαγωνιστικά και απλά να απειλούν με μηνύσεις όσους διαφωνούν μαζί τους, όμως οι ποδοσφαιριστές της Χαλκίδας, είναι οι μόνοι που το παλεύουν και έτσι κατάφεραν και πήραν 3 πολύτιμους βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 8΄ - Γκίκα και Ντάνκουα έκαναν το 1-2 ο Σταυριανός βγήκε έγκαιρα και μάζεψε τη μπάλα. (ΠΘΡ)
  • 10' - Κεφαλιά του Πόλίτη από τη σέντρα του Βαλκάνου, ο Αθανασίου έκανε σωτήρια επέμβαση, με τον Πολίτη να χάνει μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. (ΑΟΧ)
  • 32΄ - Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάνιας δεν ανησύχησε τον Σταυριανό. (ΠΘΡ)
  • 34' - Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταυταρίδη από πλάγια θέση, η μπάλα κατέληξε ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Αθανασίου. (ΑΟΧ) 
  • 38' - Σέντρα σουτ του Θωμά, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου. (ΑΟΧ)
  • 52' - Εκτέλεση κόρνερ του Θωμά, ο Μιχελής πήρε τη κεφαλιά και πέτυχε το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. (ΑΟΧ)
  • 65' - Εκτέλεση κόρνερ του Ταυταρίδη, ο Γεωργίου με κεφαλιά δυναμίτη διπλασίασε τα τέρματα των «νερατζούρι». (ΑΟΧ)
  • 71΄ - Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάνιας λίγο έξω από τη περιοχή, αλλά ο Σταυριανός έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε. (ΠΘΡ)
  • 84΄ - Μετά από λάθος του Σταυριανού που έχασε τη μπάλα, από σέντρα, ο πρώην παίχτης του ΑΟΧ, Κονσταντίνοφ, μείωσε σε 2-1. (ΠΘΡ)
  • 87' - Ο Κονταντίνοφ με πλασέ έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από την εστία και έκανε τις καρδιές των γηπεδούχων να χτυπήσουν δυνατά. (ΠΘΡ)
Αναμενόμενη η λιγοστή προσέλευση του κόσμου, ο οποίος έχει γυρίσει την πλάτη στη διοίκηση, με αποκορύφωμα την επίθεση που έκανε η διοίκηση στον σύνδεσμο, τον οποίο και δήλωσε πως δεν αναγνωρίζει. Βέβαια 2 πούλμαν που πήγαν στα Σπάτα και όλα τα πούλμαν φιλάθλων που ταξίδευαν εκτός έδρας, πιθανόν να ήταν φαντάσματα βάση τα όσα υπονοεί η διοίκηση. Βέβαια οι φίλαθλοι ακόμα δεν γνωρίζουν ποιος είναι πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς, αν δηλαδή είναι ο Αναγνωστάκης η ο Τσαγκάρης και δεν θα έμπαιναν καν σε κόπο να αναγνωρίσουν και το ποιοι πραγματικά είναι στη διοίκηση και ποιοι όχι.
Τώρα έρχονται 2 σερί παιχνίδια με τον Ταμυναϊκό. Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 4 Μαρτίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα αντιμετωπίσει τον Ταμυναϊκό στο Αλιβέρι, για τη 18η αγωνιστική της Γ' Εθνικής, ενώ την Τετάρτη 7 Μαρτίου, ΑΟ Χαλκίς και Ταμυναϊκός, θα αναμετρηθούν στον τελικό Κυπέλλου Ευβοίας, στο δημοτικό στάδιο Ψαχνών.

ΑΟ Χαλκίς (Δ. Λύκος): Σταυριανός, Μιχέλής, Ανέστης, Γεωργίου, Καραμπάς, Εμέκα, Ταυταρίδης (79΄ Πατερίτσας), Βαλκάνος (89΄ Παπαδάκης), Θωμάς, Πολίτης (89΄ Μυρτέζα), Ντελέκος

Πανθηραϊκός (Α. Σκέτζος): Αθανασίου, Τσοπέλας, Ζέλιος, Μπιρμπίλη, Φύτρος (60΄ Κοντσαντίνοφ), Κεφαλάς, Μάνιας, Ντάνκουα (67΄ Πολυκρέτης), Ντούμος, Γκίκα, Αγοραστός.





ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ







Δεν υπάρχουν σχόλια: