Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Μεγάλο διπλό στο Θριάσιο, 4-6 τον Πήγασο


Ένα μεγάλο διπλό πέτυχαν οι Αβαντίδες Χαλκίδας, χθες, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, κερδίζοντας τον Πήγασο Θριασίου, με σκορ 4-6, σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με 10 γκολ. 
Με 3 γκολ της Μεϊντάνη, 2 της Μυρτολάρι και 1 της Μανίτας, τα κορίτσια της Χαλκίδας έφτασαν σε ένα σπουδαίο διπλό, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα. 


Α.Σ. ΑΒΑΝΤΕΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ W.F.C.
 Δελτίο Τύπου της ( 26/02/2018 ):

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ '' ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ '' ΑΛΩΣΑΝ ΤΟ '' ΘΡΙΑΣΙΟ ''...!!!

Την Κυριακή 25/02/2018 και ώρα 15:00΄ η Ομάδα της Χαλκίδας βρέθηκε στην Ελευσίνα προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα του '' ΠΗΓΑΣΟΥ - ΘΡΙΑΣΙΟΥ '' στα πλαίσια διεξαγωγής της 10ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου για το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γυναικών Ελλάδας .Ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Ελευσίνας κάτω από καλές σχετικά καιρικές συνθήκες, παρ' όλες τις βροχοπτώσεις των δύο προηγούμενων ημερών . Η Ομάδα της Χαλκίδας παρουσιάστηκε σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο & από την έναρξη της αναμέτρησης, έδειξε ότι ήθελε να φύγει από την Ελευσίνα με τους Τρεις Πολύτιμους Βαθμούς της Νίκης . Ξεκινώντας λοιπόν επιθετικά στο Α΄ Ημίχρονο οι '' ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ '' και στο 6΄ ύστερα από μία όμορφη αλλαγή της μπάλας λίγο μπροστά από τον χώρο του κέντρου μεταξύ της Νίκα και της Myrtollari η δεύτερη βρήκε με μία πολύ ωραία ασίστ την Μεϊντάνη η οποία πλάσαρε την Μπαρδάκου κάνοντας πολύ γρήγορα το 0 - 1....στο 12΄ ύστερα από μία πολύ όμορφη ενέργεια της Νίκα στο χώρο του κέντρου, έβγαλε μία ασίστ στην αριστερή πλευρά βρίσκοντας την Μεϊντάνη η οποία πρόλαβε ξανά την Μπαρδάκου διαμορφώνοντας το σκορ σε 0 - 2 ...στο 18΄ η Myrtollari κάνοντας μία επέλαση από την δεξιά πλευρά έβγαλε μία ασίστ στην επερχόμενη από την αριστερή πλευρά Μεϊντάνη η οποία πλάσαρε για ακόμη μία φορά την Μπαρδάκου κάνοντας το 0 - 3.
Στο 30΄ η ομάδα του '' ΠΥΓΑΣΟΥ '' κέρδισε ένα φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής της Χαλκίδας . Το εκτέλεσε η Κεσίδου και ενώ αρχικά η Μαρασίδη έδειχνε να ελέγχει την μπάλα, αυτή της έφυγε μέσα από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το σκορ σε 1 - 3...Στο 35΄ ύστερα από μία πολύ όμορφη ομαδική ενέργεια των γηπεδούχων, με τελικό αποδέκτη την Paval, η οποία πλάσαρε την Μαρασίδη, κατάφεραν να διαμορφώσουν το σκορ σε 2 - 3...Στο 42΄ όμως η Μεϊντάνη κατάφερε από αριστερά να βρει με μία πολύ όμορφη ασίστ την Myrtollari η οποία πλάσαρε για ακόμη μία φορά την Μπαρδάκου κάνοντας το σκορ 2 - 4....Στο Β΄ Ημίχρονο οι '' ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ '' μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τον ίδιο ρυθμό και στο 52΄ η Νίκα ενώ βρέθηκε μόνη της με την Ψάλτη δεν κατάφερε να την πλασάρει....Στο 60΄ η ομάδα της Χαλκίδας κέρδισε φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής του '' ΠΥΓΑΣΟΥ '', οι '' ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ '' δημιουργώντας μία κομπίνα έστειλαν την μπάλα στα πόδια της Μανίτα & αυτή με την σειρά της στα καρέ της Ψάλτη διαμορφώνοντας το σκορ σε 2 - 5.....Στο 62΄ οι γηπεδούχες κέρδισαν πέναλτι ύστερα από χέρι της Σιδερίας μέσα στην μεγάλη περιοχή . Το εκτέλεσε η Βλάχου στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά κάθετη δοκό της Μαρασίδη, η οποία έπεσε ακούμπησε την μπάλα αλλά δεν κατάφερε να την απομακρύνει κάνοντας έτσι το σκορ 3 - 5.....Στο 65΄ ύστερα από ένα λάθος στην γραμμή της άμυνας των '' ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ '' το οποίο εκμεταλλεύτηκε η Βλάχου και προλαβαίνοντας την Μαρασίδη, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το σκορ 4 - 5....Στη συνέχεια παίχτηκε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες , στο 82΄ όμως ύστερα από μία πολύ όμορφη & ομαδική ενέργεια των παικτριών της Χαλκίδας, η Myrtollari βγήκε στην πλάτη της άμυνας του '' ΠΥΓΑΣΟΥ '' και με ένα πολύ όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ψάλτη, κάνοντας το σκορ 4 - 6....Στο 75΄ η Μεϊντάνη έχασε την ευκαιρία να σκοράρει ξανά όταν βρέθηκε μόνη της απέναντι στην αντίπαλη τερματοφύλακα . Το ίδιο και η Myrtollari όταν στο 78΄και στο 80΄ βρέθηκε μόνη της απέναντι στην αντίπαλη εστία & δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Ψάλτη . Στο 92΄λεπτό η Νίκα βρήκε με μία πολύ όμορφη ασίστ την Δήμου στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, αυτή πλάσαρε την Ψάλτη και πριν η μπάλα περάσει την γραμμή, με υπερένταση οι αμυντικές του '' ΠΥΓΑΣΟΥ '' κατάφεραν να βγάλουν την μπάλα μέσα από τα καρέ τους....Ωστόσο η τελευταία φάση ανήκει στην ομάδα του '' ΠΥΓΑΣΟΥ '' όταν στο 96΄ ύστερα από ένα δυνατό σουτ, η μπάλα τάραξε το οριζόντιο δοκάρι της Μαρασίδη, η οποία στη συνέχεια την μπλόκαρε.....!!!!!!! ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ : Πολύ καλή η Διαιτησία του κ. Χαλδαίου και των Βοηθών του από την Ε.Π.Σ. Αθηνών .
Η Ομάδα μας ευχαριστεί την ομάδα του '' ΠΥΓΑΣΟΥ - ΘΡΙΑΣΙΟΥ '' για την πολύ καλή φιλοξενία του .
Συγχαρητήρια σε όλες τις '' ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ '' που ακολούθησαν την αποστολή, για τον χαρακτήρα και το πάθος που έβγαλαν μέσα στον αγώνα .
Για την oμάδα της Χαλκίδας: Μαρασίδη, Τουλούμη ( 51΄ Κουκουβίνου ), Latifi, Σιδερία, Δάρλα, Κόντου, Myrtollari ( 85΄ Σαμαρά ), Μανίτα, Ζώγα ( 75΄ Κουτρούτσου ), Νίκα, Μεϊντάνη, ( 78΄ Δήμου ), Παπαδοπούλου .
Να σημειωθεί ότι η ομάδα μας πήγε στην αποστολή με απούσες τις τραυματίες Ασημώνη και Τσώκου , καθώς απούσα ήταν και η Γιάνναλου λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων .




Αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής:

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-1 ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ
Παρμαξη (4), Πετρακη (2), Μιχαλοπουλου, Μανετα, Πριφτη, αυτογκολ- Γεωργιου
25/02/18 15:00 Ν. ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 1-4 ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΟ
Μουζακη - Κοσσοβα (2), Βοιλα, Νικολαου
25/02/18 15:00 ΔΗΜ. ΣΠΑΡΤΗΣ

ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ 2012 4-6 ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Βλαχου (2), Παβαλ, Κεσιδου - Μειντανη (3), Μυρτολαρι (2), Μανιτα
25/02/18 15:00 ΔΗΜ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΟ 2-0 ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΟ
Σταυροπουλου, Μπουτλα
25/02/18 15:00 ΔΗΜ. ΥΜΗΤΤΟΥ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (10 αγ.)
1. Αγία Παρασκευή 28
2. Πανηλειακός Πύργου 24
3. Ολυμπιάδα Υμηττού 20
4. Πήγασος Θριασίου 15
5. Αβαντίδες Χαλκίδας 9
6. Άρης Κορίνθου 7
7. Καρυάτιδες Σπάρτης 6
8. Ίκαρος Πετρωτού 3

Δεν υπάρχουν σχόλια: