Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

0 ΕΡΜΗΣ Κ. 4-0 ΑΟΧ: Τραγωδία, ντροπή, διασυρμός και διάλυση

Βαριά ήττα του ΑΟ Χαλκίς στο Κιβέρι, όπου έχασε απ' τον Ερμή με το βαρύ 4-0. Η ομάδα της Χαλκίδας, βάση της απόδοση της, οδεύει προς το τοπικό πρωτάθλημα της Εύβοιας. Οι ελπίδες είναι δύσκολες ενώ η ομάδα όπως έχει μείνει δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες της παραμονής στη Γ' Εθνική κατηγορία, παρά μόνο με θαύμα.
Ο ΑΟΧ ήταν απειλητικός για ένα ημίχρονο, όπου και δημιούργησε φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να μην υπήρχε και δέχθηκε 4 γκολ, με αποτέλεσμα να δώσει μεγάλη χαρά στους γηπεδούχους και να μπει σε περιπέτειες. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ερμή, ο πρώην παίχτης του ΑΟ Χαλκίς, Δημήτρης Βεζιρτζόγλου.


Το φιλμ του αγώνα:
  • 20' - Σουτ του Ταυταρίδη, άουτ. (ΑΟΧ)
  • 24' - Σουτ του Ταυταρίδη, απέκρουσε ο Παλιγγίνης. (ΑΟΧ)  
  • 32' - Μακρινό σουτ του Καραμπά, έσωσε ο Παλιγγίνης. (ΑΟΧ)
  • 47' - Κόρνερ του Κουτσοδήμου, ο Βεζιρτζόγλου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο αμυντικός της Χαλκίδας έδιωξε τη μπάλα μέσα από τη γραμμή και έτσι το γκολ μέτρησε κανονικά. (ΕΡΜΗΣ)
  • 60' - Ατομική προσπάθεια του Κουτσοδήμου και σουτ, ο Ντουμάνης απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Τσελάνι πήρε τη μπάλα, προχώρησε και έκανε το 2-0. (ΕΡΜΗΣ)
  • 85' - Σε αντεπίθεση ο Γαλάς με τον Βεζιρτζόγλου συνδυάστηκαν, με τον Γαλά να πετυχαίνει το 3-0. (ΕΡΜΗΣ)
  • 89' - Σουτ του Γαλά, ο Ντουμάνης απέκρουσε στη γωνία σε κόρνερ. (ΕΡΜΗΣ)
  • 93' - Τετ α τετ του Βεζιρτζόγλου με τον Ντουμάνη, ο πρώην επιθετικός του ΑΟΧ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. (ΕΡΜΗΣ)
Την επόμενη αγωνιστική, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στη Μυτιλήνη, όπου θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, στις 12:00 το μεσημέρι. Η απώλεια βαθμών θα κοστίσει ακόμη περισσότερο στον ΑΟΧ που θα τον σπρώξει ακόμα ένα σκαλοπάτι κάτω, στο τοπικό πρωτάθλημα. 

Ερμής Κιβερίου (Γ.Διαμαντής): Παλιγγίνης, Τσελάνι, Παππάς, Χατζόπουλος, Ζίου, Γάλας (89’ Γιάννος), Μουσταφά (80’ Χουσελάς), Μαρίνης, Κουτσοδήμος- Μπιτζής (65’ Παπαϊωάννου), Βεζυρτζόγλου. 
ΑΟ Χαλκίς (Λύκος): Ντουμάνης, Βαλκάνος (82’ Μακρής), Γεωργίου, Καραμπάς, Θωμάς, Εμέκα (70’ Χαλιώτης), Ταυταρίδης, Ντελέκος- Πολίτης, Ανέστης, Τσίγκος (60’ Μιχελής).





ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ







Δεν υπάρχουν σχόλια: