Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

0 ΑΓΕΧ: Καταγγελία στους διαιτητές για τον αγώνα με Τελεθριακό

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΓΕΧ την οποία και υπογράφει ο Γεν.Γραμματέας Γ.Γραμματικόγιαννης με την οποία η ομάδα της Χαλκίδας αναφέρεται στη διαιτησία των Λ.Μασλατζίδη και Α.Χαινά στον χθεσινό αγώνα με τον Τελεθριακό, ενώ χαρακτηρίζει την ΕΣΚΑΣΕ άπραγη και απούσα από τα γεγονότα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Καταγγελία κατά των διαιτητών Μασλατζίδη Λάμπρο και Χαϊνά Ανθή.
«Οι διαιτητές, οι άρχοντες του αγώνα, ορίζεται προκειμένου να τηρούν εντός του αγωνιστικού χώρου την ισονομία και την σωματική ακεραιότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Προφανώς χθες, οι κ.Μασλατζίδης Λάμπρος, αλλά και η κ. Χαϊνά Ανθή , μόνο αυτό δεν κατάφεραν. Αυτό που πρέπει επίσης είναι να γλιτώσει το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης , από διαιτητές «τύπου» Μασλατζίδη Λ και Χαϊνά Α που αγνοούν τους κανονισμούς , που δεν γνωρίζουν ούτε το αντιαθλητικό και επικίνδυνο κτύπημα .
Η ζημιά που κάνουν, εκτός από βαθμολογική είναι και αγωνιστική, καθώς οι αποφάσεις τους είναι η αιτία για τον εκνευρισμό των παραγόντων και αθλητών. Κατάφεραν με λίγα λόγια να φτάσουν στα όρια τους αθλητές , φίλαθλο κοινό , που διαχρονικά έχει αποδείξει το ήθος του και ξέρει να αναγνωρίζει αξίες, όπως άλλωστε το έχει αποδείξει .
Ελπίζουμε λοιπόν, ότι αυτή ήταν και η τελευταία φορά που είδαμε τους εν λόγω διαιτητές στα πρωταθλήματα μας . Η συγκεκριμένη διαιτησία ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά αποτυχημένων , τραγικών και απαράδεκτων διαιτησιών, οι οποίες, αντί να αποτελούν εξαιρέσεις , δυστυχώς είναι πλέον ο κανόνας.
Το πρωτάθλημα εισέρχεται σε απαράδεκτα γεγονότα που το σωματείο μας δεν τα θεωρεί πλέον τυχαία η σε ανικανότητα μερικών διαιτητών . Οι επαναλαμβανόμενες εγκληματικές διαιτησίες σε βάρος της ΑΓΕΧ με την ΕΣΚΑΣΕ άπραγη και απούσα από τα γεγονότα, έχει αφήσει την τύχη των πρωταθλημάτων στο έλεος επικίνδυνων διαιτητών , βλέπε ΧΑΪΝΑ, ΜΑΣΛΑΤΖΙΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, στο παρελθόν ΧΟΥΓΙΑΖΟΣ, ΚΟΤΣΙΜΠΟΣ, που μάλλον με την ανοχή της Ένωσης και του προέδρου του κ. Μελετίου Χάρη, κάνουν πάρτι στα κλειστά γυμναστήρια.
Σας προτρέπουμε να δείτε στο video (που έχουμε αναρτήσει στο διαδίκτυο) την φάση του αντιαθλητικού κτυπήματος μέχρι επικίνδυνο στον αθλητή μας Βεζυρτζόγλου που για 15΄και πλέον λεπτά ήταν μουδιασμένος ο λαιμός του μέχρι τον αγκώνα του χεριού του, γιατρός μας ανέφερε ότι αν ήταν λίγο πιο πάνω προς το κεφάλι ίσως να ήταν τραγικές οι καταστάσεις στον αθλητή μας.
Οι απαράδεκτοι και επικίνδυνοι διαιτητές του αγώνα Μασλατζίδης Λάμπρος και Χαϊνά Ανθή , άφησαν ένα παιχνίδι να γίνει αγώνας κατς , να κτυπάνε τους αθλητές μας , να γίνονται φάουλ και να είναι άπραγοι , να μην κάνουν το αυτονόητο να δώσουν το φάουλ και να αποβάλουν τον αθλητή . Το δε τραγικό τις κατάστασης άφησαν τον αθλητή της αντίπαλης ομάδος εντός αγωνιστικού χώρου, που έπρεπε να τον είχαν αποβολή για το αντιαθλητικό ως επικίνδυνο κτύπημα εκτός φάσης στον αθλητή μας.
Για να δούμε τώρα τη ευαισθησίες θα έχει η ΕΣΚΑΣΕ και ο πρόεδρος της κ. Μελετίου Χάρης, ή θα κρυφτεί πίσω από τις ανασφάλειες του μην του πάρουν την Ένωση . Και έχουμε την απορία αν τον πρόεδρο τον απασχολεί καθόλου το πρωτάθλημα και τα προβλήματα των σωματεία της ΕΣΚΑΣΕ, ή η καρέκλα του ! Καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες αθλητών και αποφάσεις Διαιτητών και πρέπει τα αρμόδια όργανα να επιβάλουν το αυτονόητο την διαγραφή τέτοιων Διαιτητών και αθλητών . Όπως καταδικάζουμε την βιαιοπραγία κατά Διαιτητών , έτσι πρέπει να καταδικάσουμε και τα γεγονότα που έλαβαν στον αγώνα του σωματείου μας ΑΓΕΧ με τον ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟ . Σε έναν αγώνα που οι σύλλογοι αγωνίζονται για να σώσουν την κατηγορία η ΚΕΔ όρισε τους απαράδεκτους ΜΑΣΛΑΤΖΙΔΗ ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΧΑΪΝΑ ΑΝΘΗ , τα συγχαρητήρια μας κύριοι , κάνετε άψογη διεργασία ορισμών.
Είμαστε σε αναμονή των εξελίξεων.

-ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ –
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΕΔΩ:
http://www.eviabasket.gr/2018/02/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%87-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BC/

Δεν υπάρχουν σχόλια: