Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Νίκη με 2-0 τον Ίκαρο στην Αυλίδα

Στα πλαίσια διεξαγωγής της 12ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου, για το Πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Γυναικών Ελλάδας, Οι Αβαντίδες Χαλκίδας υποδέχτηκε τον Ίκαρο Πετρωτού, στο Δημοτικό Γήπεδο της Αυλίδας, χθες, Κυριακή 18 Μαρτίου στις 15:00. Η ομάδα της Χαλκίδας, με 2 γκολ της Myrtolari, νίκησε με 2-0 την ομάδα της Πάτρας
Από την αρχή του Α΄ Ημιχρόνου οι Αβαντίδες Χαλκίδας έδειξαν ένα επιθετικό πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθηλώνοντας την αντίπαλη ομάδα στο μισό γήπεδο. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τις γηπεδούχες στο Α΄ Ημίχρονο μέχρι το 40΄, όταν η Myrtolari κέρδισε την κόντρα από την Μαυρίλα μπήκε μέσα στην μικρή περιοχή και πλάσαρε την Γκαύρου στην αριστερή γωνία της, ανοίγοντας το σκορ του αγώνα με 1 - 0 υπέρ των Αβαντίδων. Με αυτό το σκορ οδηγήθηκαν οι δύο Ομάδες στα αποδυτήρια με την λήξη, του Α΄ Ημιχρόνου.
Στο Β΄ Ημίχρονο η Ομάδα της Χαλκίδας ανέβασε ταχύτητα και έχοντας την περισσότερη κατοχή της μπάλας δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες, κρατώντας την ομάδα της Πάτρας στο μισό γήπεδο. Στο 55΄ ύστερα από μία έξοχη ενέργεια της Νίκα η οποία πέρασε όλη την δεξιά αμυντική γραμμή του Ίκαρου, μπήκε μέσα στην μικρή περιοχή και βγάζοντας μία όμορφη σέντρα στο ύψος του πέναλτι, πετάχτηκε η Myrtolari και με μία ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Γκαύρου η οποία δεν μπόρεσε να την σταματήσει, κάνοντας το σκορ 2 - 0 υπέρ της Χαλκίδας. Στο 65΄ η ίδια παίχτρια έχασε την ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματα υπέρ των Αβαντίδων όταν σε ένα γυριστό σουτ που έπιασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα βρήκε στην αριστερή συμβολή των δοκαριών της εστίας της Γκαύρου. Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε μέχρι και το τελικό σφύριγμα του αγώνα.
Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στις εξέδρες και παρακολούθησαν μέχρι το τέλος την αναμέτρηση των δύο Ομάδων, παρ' όλη την βροχή που δέχτηκαν κατά την διάρκεια του ημιχρόνου. Σημαντικό θέμα για ακόμη μία φορά παραμένει το γήπεδο και η σταθερή έδρα για την ομάδα μας. Συγχαρητήρια σε όλες τις Αθλήτριες που αγωνίστηκαν στην σημερινή αναμέτρηση για το ήθος τους και το ευ αγωνίζεσθε εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Πολύ καλή η Διαιτησία του κ. Ξηρογιάννη και των Βοηθών του από την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.
Για την Ομάδα της Χαλκίδας: Μαρασίδη, Τουλούμη, Δάρλα, Latifi, Τσώκου, Κόντου, Myrtollari (85΄ Καρέτσου), Μανίτα, Ζώγα ( 55΄ Ασημώνη ), Νίκα ( 87΄ Κύριλλου ), Μεϊντάνη ( 78΄ Κουτρούτσου ).
Αναπληρωματικές: Σιδερία, Καρέτσου, Κουκουβίνου, Αγγελακούδη, Κουτρούτσου, Κύριλλου, Ασημώνη.

Α.Σ. ΑΒΑΝΤΕΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ W.F.C.
Δελτίο Τύπου της 18/03/2018





ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΣ 2-0 ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ ΑΟ
Myrtolari (2)
18/03/18 15:00 ΔΗΜ. ΑΥΛΙΔΑΣ

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΟ 3-0 ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΟ
Κοσσοβα, Νικολαου, Καπαρελη
18/03/18 15:00 ΔΗΜ. ΠΥΡΓΟΥ

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΟ 4-0 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΣ
Πριφτη (2), Παρμαξη, Πετρακη
18/03/18 12:00 Ν. ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 1-5 ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ 2012
Κοντογονη - Κεσιδου(3), Παβαλ, Καλλιφτη
18/03/18 15:00 ΔΗΜ. ΣΠΑΡΤΗΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (12 αγ.)
1. Αγία Παρασκευή 34
2. Πανηλειακός Πύργου 30
3. Ολυμπιάδα Υμηττού 23
4. Πήγασος Θριασίου 18
5. Αβαντίδες Χαλκίδας 12
6. Καρυάτιδες Σπάρτης 9
7. Άρης Κορίνθου 7
8. Ίκαρος Πετρωτού 3

Δεν υπάρχουν σχόλια: