Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

0 ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΑΟΧ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ 2018

Δυο γνωστές ομάδες -από το φετινό πρωτάθλημα κι όχι μόνο- θα είναι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΑΟ Χαλκίς στη συνέχεια της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. Ο λόγος για την Ερμιονίδα και τον Αιολικό Μυτιλήνης που αναδείχθηκαν κυπελλούχοι στην Αργολίδα και τη Λέσβο, αντίστοιχα, σε αγώνες που έγιναν την Τετάρτη και την Πέμπτη. Οι δυο Ενώσεις είναι τοποθετημένες στον ίδιο όμιλο με την ΕΠΣ Εύβοιας για τη Β' φάση του Κυπέλλου και δεν αποκλείεται ο κυπελλούχος της Εύβοιας ΑΟΧ να βρεθεί αντιμέτωπος με κάποια απ' τις δυο ομάδες, οι οποίες τον έχουν κερδίσει και οι δυο στη Χαλκίδα, τη φετινή περίοδο για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Αναλυτικά οι ΕΠΣ που έχουν οριστεί μαζί στον ίδιο όμιλο με την Εύβοια, είναι: Ανατολικής Αττικής, Αργολίδας, Κυκλάδων, Λέσβου, Σάμου και Χίου. Ενας από τους κυπελλούχους των παραπάνω Ενώσεων θα είναι ο αντίπαλος του ΑΟΧ, μετά από κλήρωση. Οι αγώνες θα είναι νοκ-άουτ και θα συνεχιστούν μεταξύ των παραπάνω κυπελλούχων (σε 3 αγωνιστικές συνολικά) μέχρι ν' αναδειχθεί ένας που θα συνεχίσει στην Προημιτελική φάση.

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ
  • Ο ΑΟΧ κέρδισε 1-0 τον Ταμυναϊκό στον τελικό που έγινε (7/3) στο στάδιο Ψαχνών και προηγήθηκε απ' όλους τους άλλους του ομίλου. Ας δούμε όμως τι έγινε και τι θα γίνει στις άλλες ΕΠΣ.
  • Στην Αργολίδα κυπελλούχος αναδείχθηκε η Ενωση Ερμιονίδας που νίκησε 1-0 την Τετάρτη (14/3) τον Αργοναύτη Νέας Κίου (είχε σηκώσει πέρσι την κούπα).
  • Ο γνωστός μας Αιολικός κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Λέσβου κερδίζοντας 3-1 τον Κεραυνό Αγ. Δημητρίου Λήμνου, την Πέμπτη 15 Μαρτίου.
  • Στην Αν. Αττική θ' αναμετρηθούν Θύελλα Ραφήνας και Γ.Σ. Μαρκό. Ο τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21/3/2018 στο γήπεδο Σπάτων ( Δ. Δημητρίου) στις 5.30.
  • Στη Σάμο ο τελικός θα διεξαχθεί στις 24 Μαρτίου. Υποψήφιοι κυπελλούχοι είναι, ο Πυθαγόρας (για 5η συνεχή χρονιά θα είναι παρών σε τελικό) και η ΑΕ Βαθύλλου - Πανσαμιακού.
  • Τη μέρα της Εθνικής Εορτής (Κυριακή 25/3) θα γίνει ο τελικός για την ανάδειξη του κυπελλούχου στη Χίο με αντιπάλους τη Δάφνη Δαφνώνα και τον Ηρακλή Θυμιανών στο Δ. Στάδιο Χίου, στις 5.
  • Στην ΕΠΣ Κυκλάδων, το Σάββατο βγήκε η μια από τις δυο ομάδες του τελικού. Είναι η Θύελλα Καμαρίου που νίκησε 1-0 τον ΑΣ Ανω Μέρα. Στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν (Tετάρτη 21/3) Πανθηραϊκός και ΑΟ Πάγου. Ο τελικός έχει οριστεί για την Τετάρτη 28 Μαρτίου.
Πηγή: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: