Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

0 ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 2017-18 Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Το 9ο Κύπελλο Ευβοίας στην ιστορία του κατέκτησε ο ΑΟ Χαλκίς, χθες, Τετάρτη 7 Μαρτίου του 2018, κερδίζοντας στον τελικό τον Ταμυναϊκό Αλιβερίου, με σκορ 1-0. Ο 44ος τελικός του Κυπέλλου Ευβοίας, πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Ψαχνών και το νικητήριο γκολ έβαλε ο Βαγγέλης Ντελέκος με εντυπωσιακό μακρινό σουτ στο 66ο λεπτό.
Η διοργάνωση έφερε το όνομα του σπουδαίου παράγοντα Αντώνη Αγραφιώτη που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, αλλά πρόσφερε πάρα πολλά στο Ευβοίκό ποδόσφαιρο. Και οι δυο ομάδες συμφώνησαν ώστε τα έσοδα της διοργάνωσης να δοθούν στον μικρό Παναγιώτη από τα Ψαχνά που δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο "Παίδων".

Το φιλμ του αγώνα: 
  • 11΄ - Σέντρα σουτ του Ν. Μήτρου, ο Ντουμάνης με έδιωξε σε κόρνερ. (ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ)
  • 28΄- Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταυταρίδη, η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μπασινά. (ΑΟΧ)
  • 53΄ - Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταυταρίδη η μπάλα πέρασε εκτός εστίας. (ΑΟΧ)
  • 60΄ - Ο Παπαδάκης εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας και βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπασινά, αλλά ο Καρράς πρόλαβε και έκανε τη προβολή και έκοψε το σουτ του νεαρού μεσοεπιθετικού.  (ΑΟΧ)
  • 63΄- Λάθος της άμυνας του ΑΟΧ και ο Κούρτης βρέθηκε απέναντι από τον Ντουμάνη, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από την εστία. (ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ)
  • 66' - Ο Ντελέκος λίγο κάτω από τη σέντρα στόπαρε τη μπάλα με το στήθος και με έναν ασύλληπτο κεραυνό κάρφωσε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπασινά ανοίγοντας το σκορ. (ΑΟΧ)
  • 70΄ - Σκληρό φάουλ του Ι. Αναστασίου πάνω στον Ντελέκο, ο Λάμπρου του έδειξε 2η κίτρινη κάρτα και τον απέβαλε. 
  • 79΄ - Κάθετη πάσα του Ανέστη για τον Πολίτη που έκανε το πλασέ, αλλά ο Μπασινάς με ωραία επέμβαση έσωσε την εστία του. (ΑΟΧ)
  • 81' - Ο Πολίτης έστρωσε στο Ανέστη που έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μπασινά. (ΑΟΧ)
  • 88΄ - Ο Πολίτης μετά από μια υψηλή επίδειξη τεχνικής πάσαρε στον Ταυταρίδη που σπατάλησε την ευκαιρία. (ΑΟΧ)
  • 92' - Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πιλάτη, η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Ντουμάνη. (ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ)
MVP (παμψηφεί από τους εκπροσώπους του τύπου) του τελικού, αναδείχθηκε ο σκόρερ του μοναδικού γκολ του αγώνα, Βαγγέλης Ντελέκος.

Περίπου 500 άτομα παρακολούθησαν τον τελικό και κόπηκαν 364 εισιτήρια (σύμφωνα με πηγές). Δεν υπήρχαν οργανωμένοι φίλαθλοι από πλευράς Χαλκίδας, παρόλο που παρευρέθηκαν αρκετοί από αυτούς, λόγω της κόντρας που έχουν δημιουργήσει οι διοικούντες με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων.
Σβηστός ο ένας στύλος την ώρα
που σκοτείνιασε.
Στο δεύτερο ημίχρονο και καθώς έχει σκοτεινιάσει, οι προβολείς άναψαν αλλά ένας από τους 4 στύλους, παρέμεινε σβηστός για μεγάλο διάστημα, λόγω προβλήματος, με αποτέλεσμα ο αγώνας να γίνεται με λιγότερο φως. 
Πέρα από την επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου που ευθύνεται καθαρά στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές αλλά κυρίως και στον πρώην προπονητή, Αντώνη Αυλωνίτη, τα πανηγύρια δεν πήραν μεγάλη έκταση, καθώς υπάρχει ακόμα ο στόχος της παραμονής και φυσικά ο στόχος της απομάκρυνσης της τωρινής διοίκησης.
Σε αντίθεση με τους φιλάθλους, οι διοικούντες πανηγύρισαν έξαλα την κατάκτηση του κυπέλλου και καλά έκαναν, όπως έξαλα θα πρέπει να πανηγυρίσουν και την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Οι φίλαθλοι θα πανηγυρίσουν μία και καλή στο τέλος της σεζόν, όταν απομακρυνθούν οι διοικούντες απ' την ομάδα. Και αυτά που γράφουμε δεν είναι λόγια δικά μας, αλλά όλων των φιλάθλων της Χαλκίδας.

Χαλκίδα (Δ. Λύκος): Ντουμάνης, Μιχελής, Τσίγκρος, Γεωργίου, Καραμπάς, Εμέκα, Ταυταρίδης, Ντελέκος, Ανέστης (89΄ Χαλιώτης), Πολίτης (93΄ Μακρής), Β. Παπαδάκης (62΄ Μυρτέζα).
Ταμυναϊκός (Β. Λαθουράς): Μπασινάς, Κρόκος ( 73΄ Παπαδάκης), Πιλάτης, Καρατζάς, Καρράς, Ι. Αναστασίου,Α. Μήτρου, Αντμίρ., Κούρτης (73΄ Β. Αναστασίου), Ραμπαβίλας, Ν. Μήτρου (85΄ Κ. Κατσαμπάς)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Η Διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ευχαριστεί τον Δήμο Μεσσαπίων και τον Δήμαρχο κύριο Ψαθά για την άψογη φιλοξενία στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών για τον τελικό του Κυπέλλου Ευβοίας. Επίσης ευχαριστεί την Διοίκηση και το προσωπικό της ΕΠΣΕ για την άψογη διοργάνωση του Τελικού.



ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
















ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ 




 


Δεν υπάρχουν σχόλια: