Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

0 ΗΡAΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Στις 7 στο Βούρκο το πούλμαν για Ρέντη

Όπως γνωρίζετε ο Ηρακλής Χαλκίδας στον αγώνα μπαράζ με τον Φοίνικα Σύρου για την πρόκριση στο Final 4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς» θα προσφέρει δωρεάν την μετακίνηση των φιλάθλων μας με πούλμαν στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη (Πειραιάς).
Το ραντεβού θα είναι στην περιοχή του Βούρκου Χαλκίδας με ώρα αναχώρησης στις 19:00. 
Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε πως και η είσοδος στο κλειστό του Ρέντη θα είναι δωρεάν για όλους τους φιλάθλους. 
Για αποφυγή παρεξηγήσεων τηλέφωνο για κρατήσεις :6944464069 (Χριστόπουλος Γιώργος)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (Κλειστό Ρέντη στις 21:00)

Ο σημερινός νικητής θα προκριθεί στο Final-4 της διοργάνωσης, όπου έχουν προκριθεί ακόμη Ολυμπιακός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Παμβοχαϊκός. Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Βουδούρης και Γεροθόδωρος.
Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο που έφτασε Μάρτιος για να μάθουμε την τέταρτη ομάδα που θα προκριθεί. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το τριήμερο 20-22 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η φάση των ομίλων του Λιγκ Καπ. Ηρακλής Χαλκίδας και Φοίνικας Σύρου, μαζί με τον Εθνικό Πειραιά αγωνίστηκαν στον 4ο όμιλο που φιλοξενήθηκε στην Ερμούπολη. Η ομάδα της Εύβοιας και αυτή των Κυκλάδων ισοβάθμησαν, έχοντας από 4 βαθμούς. Στο μεταξύ τους παιχνίδι ο Φοίνικας επικράτησε στο τάι μπρέικ. Όμως σύμφωνα με την προκήρυξη της διοργάνωσης ο Ηρακλής Χαλκίδας ήταν αυτός που πήρε την πρόκριση, καθώς στην περίπτωση της ισοβαθμίας πρώτο κριτήριο ήταν ο λόγος του κλάσματος των σετ των αγώνων του ομίλου. Όμως λίγες μέρες αργότερα το Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. αποφάσισε κατά πλειοψηφία πως στο Final-4 προκρίνεται ο Φοίνικας Σύρου καθώς είχε τις περισσότερες νίκες στον όμιλο και νίκησε τον Ηρακλή Χαλκίδας στον μεταξύ τους αγώνα. Στη συνέχεια η ομάδα της Εύβοιας κατέφυγε στο ΑΣΕΑΔ ζητώντας την ακύρωση της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΑΠ και την τήρηση της προκήρυξης του Λιγκ Καπ. Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Ηρακλή Χαλκίδας, όμως το σίριαλ δεν τέλειωσε εδώ, καθώς η ΕΣΑΠ αγνόησε την απόφαση αυτή και αποφάσισε τη διεξαγωγή αγώνα μπαράζ μεταξύ των δυο ομάδων. (starsports.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: