Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

0 ΑΟΧ: Κέρδισε αυτοκίνητο SMART και δώρα αξίας 30.000€

Αυτοκίνητο Smart fortwo, καινούριο, αξίας 15.000 €!
* Προσφορά φίλου του αθλητικού σωματείου ΑΟ Χαλκίδας.
**Το μεγάλο έπαθλο θα κερδίσει ένας νικητής. Είναι στην ευχέρεια των διοργανωτών να ορίσουν & επιπλέον μεγάλο έπαθλο κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, εάν το Smart κερδηθεί προ της λήξης του διαγωνισμού. Διάβασε περισσότερα παρακάτω.

ΑΛΛΑ ΔΩΡΑ
Θα δοθούν στους τυχόν νικητές δώρα συνολικής αξίας 30.000 €, τα οποία θα δημοσιευτούν στη Σελίδα του διαγωνισμού τουλάχιστον 15 μέρες προ εκάστης κλήρωσης. Τα δώρα είναι 10 σε κάθε διαγωνισμό, δηλαδή έως 50 το σύνολο. Είναι είτε προσφορές της ΔΙΑΘΕΣΗΣ διαφημιστικής και του eshop μας didwstore είτε άλλων διαφημιζόμενων δωροθετών.
Κατανέμονται δε στις κληρώσεις ως εξής:

 1. Κλήρωση Απριλίου -- 10 δώρα των 1.000 € έκαστο
 2. Κλήρωση Μαΐου -- 10 δώρα των 800 € έκαστο
 3. Κλήρωση Ιουνίου -- 10 δώρα των 600 € έκαστο
 4. Κλήρωση Ιουλίου -- 10 δώρα των 400 € έκαστο
 5. Κλήρωση Αυγούστου -- 10 δώρα των 200 € έκαστο

Οι νικητές συνεπώς θα είναι έως 10 σε κάθε κλήρωση, δηλαδή έως 50 σύνολο.
Στην ενδεχόμενη 6η κλήρωση δε θα υπάρχουν επιπλέον δώρα πλην του Μεγάλου Επάθλου.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει από τις αρχές του 2018 με διάθεση έντυπων λαχνών από τον ΑΟ Χαλκίδας. Θα διαρκέσει οπωσδήποτε έως την τελευταία προκαθορισμένη κλήρωση τον Αύγουστο 2018 (έως τις 31 Ιουλίου 2018 η προμήθεια ηλεκτρονικών αριθμολαχνών). Μπορεί όμως να παραταθεί έως 31-12-2018 το αργότερο εάν οριστεί, με απόφαση των διοργανωτών, η διεξαγωγή ακόμα μίας (της 6ης) κλήρωσης.

ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ
Στο διαγωνισμό αυτό μπορείς να συμμετάσχεις εφόσον προμηθευτείς αριθμολαχνούς.
Το σύνολο των εντύπων & μη αριθμολαχνών που μετέχουν στις κληρώσεις του διαγωνισμού μας είναι συνολικά 100.000, αριθμημένοι από το 00000 έως το 99999 (5ψήφιοι).
Μπορείς να προμηθευτείς αριθμολαχνούς με τους εξής τρόπους:
Έντυπους λαχνούς από στελέχη του ΑΟ Χαλκίδας, καταβάλλοντας οικονομική ενίσχυση υπέρ αυτού. Επικοινωνήσατε με τον ΑΟ Χαλκίδας στο email: a.o.xalkis1967@gmail.com ή στην επίσημη Σελίδα του στο Facebook.
Ηλεκτρονικούς άυλους αριθμολαχνούς, καταβάλλοντας συμμετοχή στο didw club, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος didwstore . Σε κάθε Κλήρωση θα μετέχουν οι ηλεκτρονικοί αριθμολαχνοί που λαμβάνει ο χρήστης του didwstore με απαντητικό email στην παραγγελία του από το info@didwstore.gr . Οι αριθμολαχνοί αυτοί επιλέγονται τυχαία από τους διαθέσιμους & αποστέλλονται εντός 10 ημερών στο χρήστη, αφού ελεγχθεί πρώτα η εξόφληση της παραγγελίας με οποιονδήποτε τρόπο (χρήση didw points, εξαργύρωση didw points, πληρωμή με €).
Συνεπώς, στις κληρώσεις μετέχουν μόνο οι έντυποι αριθμολαχνοί που θα δοθούν από τον ΑΟΧ και οι ηλεκτρονικοί αριθμολαχνοί που θα δίδονται μέσω email από το info@didwstore.gr στους δικαιούχους.
Παραγγείλατε αριθμολαχνούς και εξοφλήστε τους έγκαιρα, καθώς σε κάθε κλήρωση θα μετέχουν σίγουρα όσοι εξόφλησαν παραγγελίες αριθμολαχνών μέχρι το τέλος του προηγούμενου μήνα από το μήνα διεξαγωγής της. Ειδάλλως, μετέχουν στην επόμενη κλήρωση.
Εάν προ της τελευταίας κλήρωσης του διαγωνισμού (5ης ή 6ης) ο χρήστης δε λάβει ψηφιακό αριθμολαχνό με email ενώ έχει εξοφλήσει, τότε του επιστρέφεται το αντίτιμο συμμετοχής και λαμβάνει επιπλέον δώρο 1 didw point για κάθε αριθμολαχνό που εδικαιούτο.

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ
Οι κληρώσεις είναι τουλάχιστον 5, μία για κάθε μήνα (Απρίλιος έως & Αύγουστος 2018). Οι διοργανωτές θα καθορίσουν εάν θα πραγματοποιηθεί και 6η κλήρωση εντός του 2018. Εάν έχει δοθεί ήδη το μεγάλο έπαθλο, η ΔΙΑΘΕΣΗ και μόνο θα αποφασίσει εάν θα διεξάγει ή όχι την 6η κλήρωση, με νέο Μεγάλο Έπαθλο.
Οι κληρώσεις είναι δημόσιες & αδιάβλητες, αποδεκτές χωρίς αμφισβήτηση, καθώς θα συμφωνούν με αυτές του γνωστού αριθμολαχείου του ΟΠΑΠ ΠΡΟΤΟ, ως εξής:

 1. Κλήρωση Απριλίου 2018: η τελευταία κλήρωση ΠΡΟΤΟ του μήνα
 2. Κλήρωση Μαΐου 2018: η τελευταία κλήρωση ΠΡΟΤΟ του μήνα
 3. Κλήρωση Ιουνίου 2018: η τελευταία κλήρωση ΠΡΟΤΟ του μήνα
 4. Κλήρωση Ιουλίου 2018: η τελευταία κλήρωση ΠΡΟΤΟ του μήνα

Ε κλήρωση Αυγούστου 2018: η τελευταία κλήρωση ΠΡΟΤΟ του μήνα Τί είναι το ΠΡΟΤΟ;
Είναι αριθμολαχείο του ΟΠΑΠ, στο οποίο γίνονται 2 κληρώσεις κάθε εβδομάδα, Πέμπτη & Κυριακή, όπου προκύπτει ένας 7ψήφιος αριθμός, βάσει του οποίου προκύπτουν 6 κατηγορίες νικητών.

Νικητής κάθε κλήρωσης είναι ο 5ψήφιος αριθμολαχνός που συμφωνεί με τα 5 τελευταία ψηφία της αντίστοιχης προκαθορισμένης κλήρωσης ΠΡΟΤΟ. Αυτός κερδίζει το δικαίωμα να αποκτήσει το αυτοκίνητο SMART, με τους περιοριστικούς όρους του επινικίου (βλέπε παρακάτω).
Ταυτόχρονα, θα είναι ένας από τους 10 νικητές που θα λάβει δώρο από τη ΔΙΑΘΕΣΗ. Οι άλλοι 9 θα αντιστοιχούν στους λαχνούς με τα 4 τελευταία ψηφία της ίδιας συγκεκριμένης κλήρωσης ΠΡΟΤΟ, όπως περιγράφηκε παραπάνω. Συνεπώς, θα προκύπτει έως 1 νικητής από κάθε δεκάδα-χιλιάδα.

ΤΟ ΕΠΙΝΙΚΙΟ
Το επινίκιο είναι το τίμημα που υποχρεούται να καταβάλει στους διοργανωτές ο νικητής μιας κλήρωσης για να λάβει το έπαθλο σε μικρότερη -φυσικά- αξία από τα 15.000 €.
Είναι μέθοδος που προσδίδει παιγνιώδη χαρακτήρα στο διαγωνισμό και επίσης συμβάλει στη βιωσιμότητά του, με σκοπό να επωφελούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.
Για το διαγωνισμό μας, το επινίκιο αφορά μόνο το SMART και θα είναι μειούμενο κατά 2.000 € κάθε μήνα ως εξής:
 • Κλήρωση Απριλίου -- 10.000 €
 • Κλήρωση Μαΐου -- 8.000 €
 • Κλήρωση Ιουνίου -- 6.000 €
 • Κλήρωση Ιουλίου -- 4.000 €
 • Κλήρωση Αυγούστου -- 2.000 €
Εάν ο 5ψήφιος αριθμός - νικητής της 1ης κλήρωσης δεν καταβάλει το επινίκιο μέχρι την επόμενη κλήρωση, τότε τη δυνατότητα λήψης του επάθλου αποκτά ο νικητής της 2ης κλήρωσης με το επινίκιο που αντιστοιχεί. Αυτός έχει 15 ημέρες να λάβει το έπαθλο καταβάλλοντας το επινίκιο.
Εάν ο νικητής της 2ης κλήρωσης δεν το καταβάλει, τότε ο νικητής της 1ης κλήρωσης, μπορεί μέχρι την ημέρα της 3ης κλήρωσης να αποκτήσει το έπαθλο έναντι του μειωμένου επινικίου.
Το ίδιο γίνεται και στις επόμενες κληρώσεις. Όλοι οι νικητές συνεπώς έχουν κατά σειρά το δικαίωμα να λάβουν το έπαθλο με το τρέχον -μειωμένο- επινίκιο. Εάν αποφασιστεί από τους διοργανωτές να γίνει 6η κλήρωση, τότε σε αυτή το επινίκιο θα είναι 0 €.
Η κάθε κλήρωση μειώνει ταυτόχρονα το επινίκιο και το ύψος των δώρων από τη ΔΙΑΘΕΣΗ.

ΟΡΟΙ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
 • Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν ηλικία άνω των 18 χρονών.
 • Στην περίπτωση που ο συμμετέχων είναι κάτω από 18 χρονών, θα πρέπει να υπάρχει συγκατάθεση συμμετοχής από το γονέα ή κηδεμόνα και στην περίπτωση που κληρωθεί ως νικητής, η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από το γονέα ή κηδεμόνα που έδωσε συγκατάθεση για τη συμμετοχή.
 • Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι ενήλικοι κάτοικοι της Ελλάδας, ασχέτως εάν κατέχουν δίπλωμα οδήγησης ή όχι, καθώς ο Νικητής, που δεν έχει δίπλωμα οδήγησης, δε δικαιούται μεν να οδηγεί το όχημα, μπορεί όμως να παραχωρήσει το δώρο του σε οποιοδήποτε πρόσωπο επιθυμεί.
 • Ο νικητής του SMART, πέραν του τυχόν επινικίου, βαρύνεται με τα έξοδα μεταβίβασης του οχήματος καθώς και τα Τέλη Κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ κλπ.
 • Οι νικητές με ηλεκτρονικούς λαχνούς θα ενημερωθούν τηλεφωνικά. Οι νικητές με έντυπους λαχνούς οφείλουν να προσκομίσουν το απόκομμα στον ΑΟ Χαλκίδας.
 • Για την παραλαβή του αυτοκινήτου, ο νικητής θα πρέπει να προσκομίσει το λαχνό & την ταυτότητά του. Η φύλαξη του λαχνού είναι απαραίτητη για την παραλαβή του αυτοκινήτου & των άλλων δώρων.
 • Σε περίπτωση που δεν ανευρεθεί κάποιος εκ των νικητών του διαγωνισμού εντός διαστήματος 6 μηνών από την εκάστοτε κλήρωση, χάνει αυτομάτως και οριστικά το δικαίωμα του επί του δώρου και οι διοργανωτές απαλλάσσονται από κάθε σχετική ευθύνη. Διατηρούν δε το δικαίωμα να προβούν είτε στην ακύρωση του μη αποδοθέντος δώρου, είτε στην διάθεσή του με οποιαδήποτε διαδικασία ή και ελεύθερα κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια.
 • Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να ανακοινώσουν το όνομα του νικητή σε οποιοδήποτε έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο. Ο νικητής με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό, συναινεί ανεπιφύλακτα στη χρήση του ονόματός του.
 • Οι νικητές συναινούν στη χρήση του ονόματός τους στα ΜΜΕ, όπως & τη δημοσίευση φωτογραφικού υλικού από την απονομή των δώρων.
 • Τα δώρα είναι συγκεκριμένα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. Μπορεί για σοβαρό λόγο να αντικατασταθεί το αυτοκίνητο με άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
 • Για τη συμμετοχή στην κλήρωση για το αυτοκίνητο είναι απαραίτητη η προμήθεια εντύπου ή ηλεκτρονικού λαχνού, είτε με didw points ή άλλους κωδικούς προσφοράς είτε με αγορά.
 • Οι πλήρεις όροι του διαγωνισμού είναι δημόσια αναρτημένοι στο παρόν site, ενώ έχουν αποσταλεί με email μεταξύ των διοργανωτών. Συνεπώς, καθώς βάσει Νομοθεσίας το email αποτελεί παραδεκτή χρονοσφραγίδα κοινοποίησης περιεχομένου, ο διαγωνισμός πληροί τους κανόνες περί δημοσιότητας.
 • Προσωπικά Δεδομένα. Ο Διοργανωτής σας ενημερώνει ότι ο ίδιος ή/ και τρίτοι, κατ’ εντολήν και για λογαριασμό του, θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, που θα συλλέξουν από εσάς τους ίδιους, με σκοπό την ανακήρυξη των νικητών του Διαγωνισμού, τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων αυτού και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την απόδοση των Δώρων.
 • Τα προσωπικά σας δεδομένα δε θα διαβιβασθούν σε τρίτους, πέραν από τυχόν πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό του Διοργανωτή, ενδέχεται να εμπλακούν στην ανάδειξη των νικητών του Διαγωνισμού και στην απόδοση των Δώρων σε αυτούς. Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων σας που απορρέουν κυρίως από τα άρθρα 12 και 13 Ν. 2472/1997 (δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αντίστοιχα), μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη ΔΙΑΘΕΣΗ διαφημιστική.
 • Η ευθύνη της εταιρίας λήγει με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού με τον οποίο επιλέγονται οι νικητές. Δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη η εταιρία για τυχόν ελαττώματα ή έλλειψη ιδιοτήτων των δώρων.
 • Η ευθύνη της διοργανώτριας εταιρείας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των καθορισμένων ως άνω δώρων. Η ανωτέρω εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τα δώρα και τη χρήση τους ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.
 • Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά των διοργανωτών. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης δεν μπορούν να αμφισβητηθούν ή να προσβληθούν με οποιοδήποτε ένδικο μέσο.
 • Η διοργανώτρια εταιρεία δικαιούται να μεταβάλει τους όρους του διαγωνισμού για σπουδαίο λόγο, καθώς και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του, ή ακόμη να τον ακυρώσει και να επιστρέψει το τίμημα αγοράς του κάθε λαχνού.
 • Η διοργανώτρια εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη, που για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό, που συνιστά ανωτέρα βία δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις, που απορρέουν από το παρόν, και απαλλάσσεται σύμμετρα και αζήμια των εκατέρωθεν υποχρεώσεών της.
 • Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλο ή εν μέρει, του περιεχομένου της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της διοργανώτριας. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία. Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.
 • Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.
Πηγή: diathesis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: