Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

0 Δ. ΛΥΚΟΣ: Οι παίχτες αξίζουν μεγαλύτερη συμπαράσταση

Ματς "φωτιά" με τον Αήττητο Σπάτων έχει την Κυριακή (ώρα 3) ο ΑΟ Χαλκίς. Ο Αήττητος Σπάτων έχει κατακτήσει τον τίτλο στον 7ο όμιλο και ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου στη Β' Εθνική. Από την άλλη, ο ΑΟΧ θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή, μιας και οι ισορροπίες είναι εύθραυστες εξαιτίας της ιδιομορφίας που παρουσιάζει ο όμιλος.
Πάντως, η κατάσταση στο αγωνιστικό τμήμα δεν είναι η καλύτερη δυνατή για τους ...γνωστούς -οικονομικούς- λόγους που ταλαιπωρούν τον σύλλογο από το ξεκίνημα της σεζόν.
Το egnomi.gr επικοινώνησε με τον προπονητή του ΑΟ Χαλκίς Δημήτρη Λύκο, ο οποίος τόνισε:
«Ελπίζω την Κυριακή να είμαστε όλοι στο γήπεδο. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια υπό αντίξοες συνθήκες για να κρατήσουν όρθια την ομάδα. Έχουν περάσει από πολλές δυσκολίες φέτος και πιστεύω ότι αξίζουν μεγαλύτερης συμπαράστασης. Εμένα αφήστε με απ' έξω, αλλά οι ποδοσφαιριστές είναι άξιοι συγχαρητηρίων».
Για την απουσία του Ντελέκου ο κόουτς του ΑΟΧ είπε: «Είναι μία σοβαρή απουσία, αλλά θα την καλύψουμε, δεν είναι αυτό το πρόβλημά μας. Επίσης θα έχουμε στην αποστολή και τον Βαλκάνο που υπηρετεί τη θητεία του, αλλά θα βοηθήσει την ομάδα σ' αυτό το κρίσιμο ματς. Πρέπει να είμαστε καλοί για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».
Τέλος, ο Δημήτρης Λύκος αναφέρθηκε και στις εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, επισημαίνοντας: «Έχουμε το ποδόσφαιρο που μας αξίζει. Έχουμε κάνει θεούς τον Μαρινάκη, τον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη. Διαφωνούν αυτοί και την ...πληρώνει το ...ποδοσφαιράκι. Εγώ Ολυμπιακός είμαι, αλλά έχω να πάω στο Καραϊσκάκη έξι χρόνια. Δεν μ' αρέσει το προϊόν, δεν το γουστάρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: