Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

0 ΑΟΧ: Κυριακή 18/3 φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Αήττητο

Αύριο, Κυριακή 18 Μαρτίου του 2018, ο ΑΟ Χαλκίς φιλοξενεί τον πρωτοπόρο και μαθηματικά πρωταθλητή του ομίλου, Αήττητο Σπάτων, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Ο Αήττητος είναι πρωταθλητής του ομίλου και μαθηματικά και γι αυτόν, ο αγώνας θα είναι βαθμολογικά αδιάφορος. Από την άλλη ο ΑΟΧ, μπορεί να είχε έρθει ισόπαλος στον πρώτο γύρο μέσα στα Σπάτα (1-1), αλλά τότε είχε διαφορετικό ρόστερ και χτυπούσε πρωτάθλημα. Τώρα που θέλει να παραμείνει κατηγορίας, η ομάδα της Χαλκίδας θα κυνηγήσει βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιωάννης Καλογερόπουλος από το σύνδεσμο Αθηνών. Βοηθοί θα είναι ο Γεώργιος Γιαννίκος απ' το σύνδεσμο Πειραιά και ο Νικόλαος Μάντουρας απ' το σύνδεσμο Τρικάλων. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Γεώργιος Λιανός απ' το σύνδεσμο Βοιωτίας.
Στις επόμενες 2 αγωνιστικές, μετά τον αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων, ο ΑΟΧ έχει ρεπό και μετά φιλοξενεί την Θύελλα Ραφήνας.
Οι παίχτες της Χαλκίδας ξέρουν ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θα τα δώσουν όλα. Πέρσι με την πρωτοπόρο Παναχαϊκή, εξασφάλισαν τη 2η θέση. Φέτος με τον πρωτοπόρο Αήττητο, ελπίζουμε να σφραγίσουν την παραμονή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: