Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

0 ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ SMART ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ 10000€ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ

Οι γκάφες που κάνει η τωρινή διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς είναι αμέτρητες και τώρα ο νέος "ανανεωμένος" διαγωνισμός για το αυτοκίνητο Smart, προκαλεί γέλια. Ποιο όμως είναι το σημείο που προκαλεί γέλια; Το Επινίκο! Διαβάστε παρακάτω τι εννοούμε για το επινίκιο, στη σελίδα του διαγωνισμού.
(https://diathesis.gr/index.php/2015-05-02-09-38-49/klirosis/106-smart-aox)

ΤΟ ΕΠΙΝΙΚΙΟ
Το επινίκιο είναι το τίμημα που υποχρεούται να καταβάλει στους διοργανωτές ο νικητής μιας κλήρωσης για να λάβει το έπαθλο σε μικρότερη -φυσικά- αξία από τα 15.000 €.
Είναι μέθοδος που προσδίδει παιγνιώδη χαρακτήρα στο διαγωνισμό και επίσης συμβάλει στη βιωσιμότητά του, με σκοπό να επωφελούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.
Για το διαγωνισμό μας, το επινίκιο αφορά μόνο το SMART και θα είναι μειούμενο κατά 2.000 € κάθε μήνα ως εξής:
  • Κλήρωση Απριλίου -- 10.000 €
  • Κλήρωση Μαΐου -- 8.000 €
  • Κλήρωση Ιουνίου -- 6.000 €
  • Κλήρωση Ιουλίου -- 4.000 €
  • Κλήρωση Αυγούστου -- 2.000 €
Εάν ο 5ψήφιος αριθμός - νικητής της 1ης κλήρωσης δεν καταβάλει το επινίκιο μέχρι την επόμενη κλήρωση, τότε τη δυνατότητα λήψης του επάθλου αποκτά ο νικητής της 2ης κλήρωσης με το επινίκιο που αντιστοιχεί. Αυτός έχει 15 ημέρες να λάβει το έπαθλο καταβάλλοντας το επινίκιο.
Εάν ο νικητής της 2ης κλήρωσης δεν το καταβάλει, τότε ο νικητής της 1ης κλήρωσης, μπορεί μέχρι την ημέρα της 3ης κλήρωσης να αποκτήσει το έπαθλο έναντι του μειωμένου επινικίου.
Το ίδιο γίνεται και στις επόμενες κληρώσεις. Όλοι οι νικητές συνεπώς έχουν κατά σειρά το δικαίωμα να λάβουν το έπαθλο με το τρέχον -μειωμένο- επινίκιο. Εάν αποφασιστεί από τους διοργανωτές να γίνει 6η κλήρωση, τότε σε αυτή το επινίκιο θα είναι 0 €.
Η κάθε κλήρωση μειώνει ταυτόχρονα το επινίκιο και το ύψος των δώρων από τη ΔΙΑΘΕΣΗ.



ΟΧΙ δεν είναι κάποιο αστείο. Είναι πραγματικότητα και είναι από τον διαγωνισμό που μετέθεσε η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς στην εταιρεία "ΔΙΑΘΕΣΗ".
Τι αναφέρει το επινίκιο; Ότι αν τον Απρίλιο βρεθεί κάποιος τυχερός, τότε θα πρέπει να δώσει και 10000€ για να το αποκτήσεις. Δηλαδή καινούριο είναι στα 15000€ και στην ουσία κερδίζεις 5000€. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!
- ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ! ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ SMART. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΥΛΙΞΟΥΜΕ;
- ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ 2 ΠΟΡΤΕΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ, ΤΙΣ 2 ΡΟΔΕΣ, ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ, ΤΟΝ ΠΟΔΟΜΟΧΛΟ ΠΕΔΗΣΗΣ, ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ
- ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!
Η κατάσταση είναι τραγική! Η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς φρόντισε να ρεζιλέψει και άλλο την ιστορία αυτής της ομάδας. Το ρεζιλίκι δεν έχει τελειωμό. Αυτή λοιπόν είναι η κατάσταση.

Υπάρχει και το θετικό της υπόθεσης! Από αυτή την ιστορία, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος εμπνεύστηκε ένα νέο τραγούδι, που σας παρουσιάζουμε απόσπασμα απ' τους στίχους:

Το επινίκιο, μου έπεσε απ’ τα χέρια
όχι δε γίνεται, δεν είναι δυνατόν
εσύ που μου `ταζες τον ουρανό, τ’ αστέρια
θέλεις για smart, να δώσω και ποσόν.


Υ.Γ. Θα είχε πολύ πλάκα αν ανακοίνωναν πως το συγκεκριμένο αμάξι θα είναι και μεταχειρισμένο. Εκεί θα το τερμάτιζε η διοίκηση. 

Ενδιαφέρον έχουν οι ερωτήσεις που κάνουν στο Ευβοϊκό Site Δυνατά Αθλητικά (dinataathlitika.gr). Διαβάστε παρακάτω τις ερωτήσεις από το συγκεκριμένο site:

Δεν υπάρχουν σχόλια: