Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

0 ΘΥΕΛΛΑ Κ. 4-0 ΑΟΧ: Διασύρθηκε από τη Θύελλα και αποκλείστηκε

Την ήττα γνώρισε ο ΑΟ Χαλκίς απ' τη Θύελλα Καμαρίου, με σκορ 4-0 και αποκλείστηκε απ' τη συνέχεια του κυπέλλου Ερασιτεχνών 2017-18. Χθες, Τετάρτη 11 Απριλίου, στον αγώνα της πρώτης φάσης του κυπέλλου, στο γήπεδο του Καμαρίου Σαντορίνης, ο ΑΟ Χαλκίς ήρθε μόνο με 4 βασικούς και σύνολο 9 απ' την ανδρική ομάδα και με άλλους 9 απ' την ομάδα νέων και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών. Η υπόλοιπη ανδρική ομάδα έμεινε πίσω λόγω αποχής απ' την διοικητική ασυνέπεια των πληρωμών. Για άλλη μία φορά αυτή η "μάγκικη" όπως έχει αυτοαποκαλεστεί διοίκηση, εξέθεσε τον ΑΟ Χαλκίς με αποτέλεσμα να ρεζιλευτεί και να διασυρθεί με 4-0, από μία ομάδα του Α' τοπικού. Όχι βέβαια πως η Θύελλα ήταν κάποια ομαδίτσα. Αήττητη και πρώτη στην κατηγορία της. Αλλά ο ΑΟΧ είναι μία κατηγορία πάνω. Όπως και να έχει για άλλη μία φορά η διοίκηση ρεζίλεψε τον ΑΟΧ και τώρα που τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!

Τα γκολ του αγώνα:
  • 13' - Ο Αρβανίτης έκανε το 1-0, με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, 
  • 35' -  Μετά από σέντρα του Ερρίκου πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας ο Μαυρομάτης και έστειλε στα δίχτυα του Ντουμάνη. 
  • 52' μετά από μακρινή μπαλιά του Φίλων και λάθος εκτίμηση του Ντουμάνη, ο Αποστολίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0
  • 69' - Εκτέλεση κόρνερ, κοντινό σουτ του Μαυρομάτη, ο οποίος με 2ο προσωπικό γκολ, διαμορφώνει το τελικό 4-0.
Διαιτητής ήταν ο Αλιάγκας με βοηθούς τους Νατσιόπουλο και Παύλου από τη Δυτική Αττική. 
Η Θύελλα Καμαρίου αντιμετωπίζει την ΑΕ Βαθυλάκκου, για τη 2η φάση του 7ου Ομίλου, ενώ η Θύελλα Ραφήνας που απέκλεισε τον Αιολικό με 2-0 στην παράταση, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Αργοναύτης Νέας Κίου –Δάφνη Δαφνώνα, που θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου.
Αυτή η ήττα του ΑΟΧ ήταν η πιο βαριά που δέχθηκε ποτέ στην παρουσία του στο κύπελλο Ερασιτεχνών.
Τέλος για τον ΑΟ Χαλκίς οι φετινές υποχρεώσεις. Τώρα ο κόσμος θα αφήσει στην άκρη την βαριά ήττα και θα απαιτήσει συνέλευση ώστε να φύγουν όσοι είναι αυτή τη στιγμή στη διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς. 

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης): Τσουκαλάς, Λυγνός (71′ Νομικός), Δημητρακόπουλος (62′ Λύκος), Μαντούσης (62 Δαβιλας), Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Μαυρομάτης (70′ Παγια), Αποστολίδης, Αρβανίτης.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Δημήτρης Λύκος): Ντουμάνης, Ρογαλίδης (65′ Ζιζόλι), Πατερίτσας, Βελής, Μιχελής, Εμέκα, Μιρτέζα, Μετοχιάτης (86′ Αυλωνίτης), Κουτσαυλής (55′ Παπαγεωργίου), Πολίτης, Παπαδάκης.
Στην αποστολή του ΑΟΧ ήταν και οι Πρέντσι, Καρποδίνης, Μπουραντάς, Τρίκκας.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ










Μία μαύρη γάτα έκανε την εμφάνιση της στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Λέτε η διοίκηση να το εκμεταλλευτεί ως δικαιολογία και να αναφέρει ως αιτία της ήττας την γρουσουζιά; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: