Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

0 ΑΟΧ: Με αποστολή "ανάγκης" στη Σαντορίνη! 4 βασικοί και 9 απ' την ομάδα νέων!

Με αποστολή ανάγκης ταξιδεύει ο ΑΟ Χαλκίς στη Σαντορίνη, για τον αγώνα κυπέλλου Ερασιτεχνών με τη Θύελλα Καμαρίου, σήμερα στις 19:30. Η πλειοψηφία της ομάδας έκανε αποχή και δεν δέχθηκε να ταξιδέψει στη Σαντορίνη, λόγω ασυνέπειας πληρωμών της διοίκησης.
Από την πρώτη ομάδα οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του ο Δημήτρης Λύκος είναι οι: Βελής, Μετοχιάτης, Μιρτέζα, Πατερίτσας, Πολίτης, Παπαδάκης, Μιχελής, Εμέκα ενώ τη τελευταία στιγμή πείσθηκε ο Ντουμάνης να ταξιδέψει, διαφορετικά τη θέση του τερματοφύλακα θα έπαιρνε ο άπειρος Πρέντσι. Την αποστολή θα συμπληρώσουν 9 παίκτες από την ομάδα νέων.
Από τους 9 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας μόνο οι 4 θεωρούνται βασικοί στα μέχρι τώρα παιχνίδια του ΑΟΧ, ενώ οι Βελής, Μετοχιάτης, Μιρτέζα και Πατερίτσας έχουν από ελάχιστο έως καθόλου χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.
Με την συγκεκριμένη εξέλιξη βέβαια η πρόκριση απέναντι στην Θύελλα Καμαρίου φαντάζει από πολύ δύσκολη έως απίθανη με τους ποδοσφαιριστές να έχουν πλέον ως στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση.
Η αποστολή των "νερατζούρι" έφυγε στις 04:45 τα ξημερώματα από τη Χαλκίδα, για το λιμάνι του Πειραιά όπου θα ταξιδέψει με το πλοίο για την Σαντορίνη. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος στις 19:30 ενώ η επιστροφή θα γίνει και πάλι με το πλοίο στις 1:00 το βράδυ από το νησί.
Για άλλη μία φορά αυτή η διοίκηση ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τον ΑΟ Χαλκίς με την ασυνέπεια της. Ελπίζουμε στη Σαντορίνη να μην γίνει κανένας διασυρμός, αλλά τι λέμε τώρα. Η διοίκηση αυτή αυτοαποκαλείται επιτυχημένη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: