Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

0 ΓΗΠΕΔΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Δολιοφθορές και περιττώματα

Το δημοτικό στάδιο Χαλκίδας και το κολυμβητήριο Χαλκίδας, παρέμειναν κλειστά μέχρι τις 25 Μαΐου. Το δημοτικό στάδιο Χαλκίδας έκλεισε λόγω δολιοφθοράς και το κολυμβητήριο, λόγω του ότι βρέθηκαν στη πισίνα "περιττώματα".
Από τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας ανακοινώθηκε ότι άγνωστοι προκάλεσαν δολιοφθορά στο χώρο μυϊκής ενδυνάμωσης του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας. Στο χώρο διεξήχθη έρευνα, προκειμένου να βρεθούν στοιχεία, τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν στην αποκάλυψη των δραστών, με αποτέλεσμα το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας να παραμείνει κλειστό μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Ιουνίου.
Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας παρέμεινε κλειστό από την Πέμπτη 24 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 25 Μαΐου, στη 1 το μεσημέρι, λόγω περιττωμάτων που βρέθηκαν εντός της πισίνας. Με μέριμνα του προσωπικού του κολυμβητηρίου, η πισίνα εκκενώθηκε από τους χρήστες. Όλες οι αθλητικές και προπονητικές δραστηριότητες αναβλήθηκαν, καθώς όπως προβλέπεται από τις τεχνικές προδιαγραφές λειτουργίας των δεξαμενών, για την πλήρη ανακύκλωση και φιλτράρισμα του νερού, απαιτούνται 24 ώρες. Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας, ο οποίος επισημαίνει: «Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, καλούμε όλους τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες των Σωματείων, να μεριμνούν για την πιστή εφαρμογή των κανόνων υγιεινής χρήσης της πισίνας και να δίνουν τις απαραίτητες οδηγίες, για την προστασία τόσο των ιδίων όσο και των υπόλοιπων αθλουμένων και χρηστών των κολυμβητικών μας εγκαταστάσεων.»

Πηγή: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: