Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

0 ΠΡΕΜΙΕΡΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Από τη νέα σεζόν, εκτός απ' το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ο ΑΟ Χαλκίς θα συμμετάσχει και στο νέο κύπελλο Ελλάδος, όπου θα συμμετάσχει μαζί με ομάδες της Football League και της Superleague. Στο καινούργιο σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας, θα συμμετάσχουν 85 ομάδες. 
Συγκεκριμένα, προβλέπεται να λάβουν μέρος οι 16 ομάδες της Superleague, οι 16 ομάδες της Football League και οι 53 κυπελλούχοι των ΕΠΣ της περιόδου 2017-18. Έτσι, ο κυπελλούχος Εύβοιας ΑΟ Χαλκίς θα παίξει στην ίδια διοργάνωση με τις μεγάλες ελληνικές ομάδες.
Στις 23 Σεπτεμβρίου θα γίνει η σέντρα του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ. Οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 14 Αυγούστου, ενώ όσον αφορά τον καταρτισμό των ομίλων αυτός θα γίνει με γεωγραφικά κριτήρια. Από εκεί και πέρα όσες πρωταθλήτριες ομάδες δεν συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, την θέση τους θα πάρουν οι δευτεραθλήτριες ομάδες οι οποίες θα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή μέσα σε 10 μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: