Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

0 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟ, ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ

Πόσα ακόμα να αντέξει ένας φίλαθλος του ΑΟ Χαλκίς. Αντί να φύγουν, έφεραν τον Γερμανό και κλείδωσαν τη θέση τους. Όπως οι πολιτικοί. Δυστυχώς στη νέα διοίκηση υπάρχουν παλιά μέλη της προηγούμενης. Αυτά τα μέλη που επί 1μιση χρόνο κορόιδευαν τον κόσμο της Χαλκίδας, τον ειρωνευόντουσαν και αυτοί που δεν αναγνώρισαν τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Χαλκίδας. Αυτοί λοιπόν σήμερα ζητάνε τη συμπαράσταση του κόσμου που έβριζαν και δεν αναγνώριζαν και ο κόσμος... γελάει. Αρκετοί φίλαθλοι θα απέχουν φέτος απ' το γήπεδο μόνο και μόνο για τα παλιά μέλη που παρέμειναν. 
Στη νέα διοίκηση υπάρχουν και παλιοί γνώριμοι υβριστές. Αυτοί που έβριζαν και έκαναν χειρονομίες στους φιλάθλους της Χαλκίδας, όταν ήταν σε ΔΣ άλλης ομάδας και φυσικά ρίχνοντας τον ΑΟΧ στο τοπικό πρωτάθλημα.
Από την άλλη είχαμε και έναν παλιό μέλος της διοίκησης, τον Γιώργο Τόλια ο οποίος ήταν στη διοίκηση Κοτσάτου και είχε απομακρυνθεί απ' τους φιλάθλους. Ο ίδιος έκανε ενστάσεις αλλά δεν είχε παρουσιάσει κάποιο αξιόλογο πλάνο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πολύ κακό για το τίποτα.
Στη συνέλευση οι φίλαθλοι εντόπισαν και διαμαρτυρήθηκαν για κάποιες παρατυπίες στη φάση των εκλογών. Όμως παρών ήταν η ΕΠΣ Ευβοίας με εκπρόσωπο τον πρόεδρο Γιώργο Ψαθά και δεν έγινε κάποια παρατήρηση.
Ένα άλλο τραγικό συμβάν ήταν ότι στη συνέλευση βρέθηκαν άτομα που δεν έχουμε ξαναδεί στο γήπεδο και ψήφισαν. Πολύ πιθανόν να ήταν συγγενείς της παλιάς διοίκησης που τους μάζεψαν μόνο για να ψηφίσουν και για να μην χάσουν τη θέση τους. Κάποιοι φίλαθλοι της Χαλκίδας διαμαρτυρήθηκαν διότι δεν τους άφησαν να ψηφίσουν.
Ο οικονομικός απολογισμός έγινε πολύ γρήγορα και η διοίκηση δεν επέτρεψε στον κόσμο να παρέμβει, αφήνοντας το θέμα να περάσει έτσι.
Κάποιες άλλες παρατυπίες διατυπώθηκαν σε αυτό το άρθρο που βρήκαμε στο ίντερνετ (δείτε ΕΔΩ!)
Αυτή λοιπόν είναι η νέα διοίκηση και με τη νέα σεζόν η ομάδα θα έχει πάλι 15 άτομα στις κερκίδες. 
Νέο πρόσωπο ο νέος πρόεδρος, Κλάους Μίλερ αλλά και κάποια νέα μέλη του ΔΣ. Ο Μίλερ, 1 χρόνο πριν αναλάβει τον ΑΟΧ, είχε αναλάβει την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά λίγο πριν το τέλος της σεζόν είχε παραιτηθεί (δείτε ΕΔΩ!). Παρόλα αυτά δείτε τι είχε πει ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιώργος Βαζάκας για τον ίδιο (δείτε ΕΔΩ!). Ελπίζουμε να μην κάνει τα ίδια στον ΑΟΧ.
Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κο Μίλερ και ελπίζουμε να βάλει τάξη σε αυτό το χάος και να μην αλωνίζουν οι συνεργάτες του. Ελπίζουμε να δούμε τον ΑΟ Χαλκίς ψηλά, όπως ο ίδιος είπε στην Α' Εθνική και να εδραιωθεί. Τέλος ελπίζουμε να μην είναι και αυτός μία άλλη φούσκα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: