Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

0 ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ BLOG chalkidafans3.blogspot.gr! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΓΙΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ!

Σήμερα, Παρασκευή 6 Ιουλίου του 2018, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε το τέλος της λειτουργίας της ιστοσελίδας μας, chalkidafans3.blogspot.gr! Μετά από 9 χρόνια και περίπου 1 μήνα, πήραμε την απόφαση να σταματήσουμε να γράφουμε. Τα ωραία πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν... 
Ο λόγος που σταματάμε το Chalkida Fans, είναι καθαρά δικός μας. Έχουμε φτάσει σε σημείο που δεν έχουμε να δώσουμε κάτι άλλο και δυστυχώς δεν μπορούμε να διατηρήσουμε τη σελίδα. Ήδη εδώ και κάποιους μήνες δεν υπάρχει καθημερινή ενημέρωση και δεν υπάρχει χρόνος από εμάς. Τονίζουμε πως όλα αυτά τα χρόνια, η σελίδα μας λειτουργούσε αφιλοκερδώς από αγνούς φιλάθλους. 
Το κλείσιμο της σελίδας δεν έχει να κάνει με τη διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, που έχουμε εκφράσει τη δυσαρέσκεια μας, κυρίως για τα μέλη που παρέμειναν απ' την προηγούμενη. Εμείς θα μείνουμε δίπλα στον ΑΟ Χαλκίς και ευχόμαστε καλή επιτυχία στους στόχους της ομάδας. Έτσι κι αλλιώς βάζουμε την ομάδα πάνω από τη διοίκηση, παρόλο που αρκετός κόσμος έχει εκφράσει τη δυσαρέσκεια του στα παλιά πρόσωπα και έχει δηλώσει την αποχή του απ' το γήπεδο. 
Θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρήσουμε τη σελίδα μας σε οποιοδήποτε θέλει να συνεχίσει το έργο μας. Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. 
Επίσης δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να κάνουμε κάποιες παρεμβάσεις στο μέλλον. Δύσκολο όμως να λειτουργήσουμε τη σελίδα, όπως τη λειτουργούμε αυτά τα 9 χρόνια.
Το chat box θα παραμείνει ανοιχτό, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους να εκφράζουν τις απόψεις τους. Αν όμως δούμε ότι κάποιοι παρεκτρέπονται θα το κλείσουμε οριστικά.

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΑΣ!
Ήταν 7 Ιουνίου του 2009 όταν δημιουργήσαμε και ξεκινήσαμε να λειτουργούμε το blog. Εκφράζαμε τις απόψεις των φιλάθλων, ενώ μέσα από αυτή τη σελίδα, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας έγινε πιο δυνατός, μετά από πολλά χρόνια.
Στα θετικά ήταν οι ευχαριστίες των φιλάθλων και οι στήριξη τους. Οι γνωριμίες με άτομα της ενημέρωσης (δημοσιογράφοι), απ' τους οποίος μάθαμε πολλά και μας συμβούλευσαν. Οι γνωριμίες με άλλους φιλάθλους, η στήριξη τους, η βοήθεια τους και η επαναλειτουργία του Συνδέσμου Φιλάθων Χαλκίδας ΤΡΕΛΑ ΝΕΡΑ.
Στα αρνητικά οι "πόλεμοι" που δεχθήκαμε από δημοσιογράφους, λασπολόγους, πρόσφατες διοικήσεις αλλά και κακοπροαίρετους φιλάθλους οι οποίοι είχαν δόλο. Ανθρώπους που με μεγάλη θέση στο ποδόσφαιρο μας είχαν τονίσει να σταματήσουμε και να μην ασχολούμαστε, αλλά δεν μασήσαμε. Οι "πόλεμοι" εκτός Ευβοίας δεν μας ενδιέφεραν και δεν μασήσαμε ποτέ. Οι "πόλεμοι" όμως που δεχθήκαμε εντός Ευβοίας και κυρίως εντός Χαλκίδας, μας απογοήτευσαν πολύ. Μια κουβέντα μόνο θέλουμε να πούμε.... Ο ΑΟ Χαλκίς αλλά και όλος ο αθλητισμός της Χαλκίδας έχει ακόμα εχθρούς εντός συνόρων της πόλης.... Πιστεύουμε ότι υπάρχουν άτομα που εμποδίζουν με τον τρόπο τους να πάει ψηλά ο αθλητισμός.
Πέρα από όλα αυτά θα κρατήσουμε τις ωραίες στιγμές. Οι παρέες, οι εξέδρες στα εντός έδρας παιχνίδια, τα ταξίδια στα εκτός έδρας, οι εκδηλώσεις.... Καλές αναμνήσεις που ζήσαμε και έχουμε πολλά να πούμε στα παιδιά μας... Ζήσαμε καλές εμπειρίες και θα τις κρατήσουμε όπως και τις επόμενες που θα έρθουν. Τίποτα δεν χάσαμε. Ούτε χρόνο ούτε χρήμα... Συλλέξαμε αναμνήσεις και γι αυτό θα είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που τις ζήσαμε. Στην τελική ότι το κάναμε, το κάναμε για τον τόπο μας, για την ομάδα του τόπου μας που είχαμε σαν όραμα να είμαστε όλοι μαζί, όλοι οι γείτονες, όλοι οι διπλανοί μας συμπολίτες και να στηρίζουμε ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ! ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!

ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΑΣ!
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους αναγνώστες μας, τους φιλάθλους που μας βοήθησαν, τους δημοσιογράφους που μας συμβούλεψαν και όλους τους απλούς ανθρώπους που μας αγάπησαν και μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Πιστέψτε μας θα είμαστε ευγνώμονες και σε αυτούς που ήρθαμε σε αντιπαράθεση. Κάτι μάθαμε και από αυτά.
Ευχόμαστε στον ΑΟ Χαλκίς, στην ΑΓΕ Χαλκίδας, στο ΝΟ Χαλκίδας, στις Αβαντίδες, στον Ηρακλή Χαλκίδας και σε όλες τις ομάδες που εκπροσωπούν τη Χαλκίδα, να πάνε όσο πιο ψηλά μπορούν. Να τις δούμε στις πρώτες κατηγορίες και γιατί όχι και στην Ευρώπη, όπως είδαμε πριν 20 χρόνια το ΝΟ Χαλκίδας.
Ευχόμαστε να δυναμώσει ο φίλαθλος κόσμος της Χαλκίδας. Να γίνουμε πιο πολλοί και να στηρίζουμε τις ομάδες της πόλης μας και να τις πάμε μαζί όσο πιο ψηλά μπορούμε.
Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ!

Να είστε όλοι καλά και δεν χανόμαστε.... Ραντεβού στις κερκίδες!

ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΟΥ! ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΟΥ! ΓΙΑ ΝΙΚΕΣ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ!
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: