Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

0 AONA 2-3 AOX: Νίκη σε δυνατό φιλικό

Σε ένα δυνατό φιλικό, ο ΑΟ Χαλκίς κέρδισε μέσα στη Νέα Αρτάκη, τη τοπική ομάδα, με σκορ 2-3. Οι ομάδες φάνηκαν καλές και δυνατές και πρόσφεραν στους θεατές, ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.
Ο ΑΟΝΑ προηγήθηκε 2 φορές και ισοφαρίστηκε και τις 2 απ' τον ΑΟΧ. Στο 7΄ ο Μαστροκώστας έκανε το 1-0 για τη Νέα Αρτάκη, αλλά στο 20' ο Τσαλμάς ισοφάρισε σε 1-1. Στο 25', ο Μαστροκώστας με πέναλτι έκανε το 2-1 διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα, αλλά ο Γκιόκας ισοφάρισε σε 2-2 στο 30'. Στο 2ο ημίχρονο, ο ΑΟΧ έδειξε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο απ' τον αντίπαλο και πήρε τη νίκη στο 88', με σκόρερ τον Ζαχαριά, ο οποίος ακόμα δοκιμάζεται για να ενταχθεί στην ομάδα της Χαλκίδας. Ο Ζαχαριάς κατέκτησε τη σεζόν 2011-12, το πρωτάθλημα Α1 Ευβοίας, με τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, ενώ πέρσι έπαιζε σε ομάδα από τις Σέρρες, όπου σπούδαζε. Οι άλλοι ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται στον ΑΟΧ και αγωνίστηκαν χθες, είναι οι Μακρίδης, Σφυρόπουλος, Κάραινδρος και Κελεσιάδης.

ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ (Κνέζεβιτς): Γκόγκος, Βλάχος, Τζαφέρος, Τσολάκος, Κάραλης, Παπαδόπουλος, Ζαχαριάς, Μαστροκώστας, Καραχάλιος, Ευσταθίου, Ρούσσος.
Έπαιξαν ακόμα οι: Φωτιάδης, Γκούρλας, Μακαντάσης, Σακκάς, Χρυσσός, Αντριανόπουλος, Τσέλας

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Τοκπασιδης): Ντουμάνης, Παπακωσταντίνου, Τσατσαρώνης, Ευσταθίου, Καραμπάς, Qafa, Ταυταρίδης, Γκιόκας, Τσαλμάς, Γκαράνης, Ναουμίδης
Έπαιξαν ακόμα οι: Κοροβέσης, Τσουπέης, Κωσταντάγκας, Κακαβάς, Αποστόλου, Αυλωνίτης, Βαλκάνος, Μακρίδης, Σφυρόπουλος, Κάραινδρος, Κελεσιάδης, Ζαχαριάς

Δείτε φωτογραφίες απ' τον αγώνα:








Δεν υπάρχουν σχόλια: