Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

0 ΣΧΟΛΙΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΖΑΦΕΡΟ

Το παρακάτω κείμενο, ζητήσατε να το αναρτήσουμε στη σελίδα μας. Αν και δεν συμφωνούσαμε να το ανεβάσουμε, δεχτήκαμε τηλέφωνα και μας το ζήτησαν φίλαθλοι της Χαλκίδας προσωπικά. Ως σελίδα των φιλάθλων της Χαλκίδας, δεν μπορούσαμε να το αρνηθούμε, αν και πάλι πιστεύουμε ότι εμείς θα τα ακούσουμε. Το παρακάτω κείμενο αναρτήθηκε σε ένα άλλο blog κι εμείς το αναδημοσιεύουμε.

"Από ότι κατάλαβα το συμβούλιο αποφάσισε ότι ο ΜΟΝΟΣ δεν τους κάνει. ΟΚ Τότε ας δώσουν το δελτίο στο παιδί να συνεχίσει τη καριέρα του στην Β , Γ , Α1, Α2 όπου αξίζει. Το μόνο που είναι σίγουρο ότι σε κανένα ποδοσφαιριστή δεν αξίζει να του κόβεις το ποδόσφαιρο.
Από ότι άκουσα η παλιοί το συμβουλίου δεν θέλανε το ΜΟΝΟ γιατί δε ήταν καλός χαρακτήρας.

Από την άλλη οι νέοι του συμβουλίου τον ήθελαν εκτός από τον ΤΖΑΦΕΡΟ ο ...οποίος έβγαλε χολή χωρίς να υπάρχει λόγος. 

Κύριε ΤΖΑΦΕΡΟ να σας θυμίσω τον αγώνα ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (φώτο πάνω)  όπου βρίζατε και χτυπήσατε φιλάθλους του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ή να σας θυμίσω τον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗ όπου ο γιο σου σαν ποδοσφαιριστής της ΑΡΤΑΚΗΣ έβριζε τους φιλάθλους του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 

Εσύ λοιπόν κύριε ΤΖΑΦΕΡΟ είσαι καλός χαρακτήρας που σε δέχθηκαν σαν μέλος του συμβουλίου. Αυτές οι συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε μια ομάδα όπου έχει μια τόσο μεγάλη ιστορία στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας. 

Γι αυτό λοιπόν να προσέχετε αυτά που λέτε και αυτά που κάνετε γιατί ο ΚΟΣΜΟΣ από ότι φαίνεται θα είναι η κινητήρια δύναμη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για φέτος. 



Φίλαθλος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: