Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

0 ΑΟΧ: Άτυχος αποκλεισμός στα Τρίκαλα για το Κύπελλο Γ' Εθνικής

Ο ΑΟ Χαλκίς, για τη Β' φάση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής, αγωνίστηκε στα Τρίκαλα, και ηττήθηκε από τον ΑΣ Τρικάλων (ιμιτασιόν ΑΟ Τρικάλων)* με 1-0, χάνοντας τη πρόκριση στην επόμενη φάση. Και αν το κακό θέαμα κυριαρχούσε για την ομάδα των Τρικάλων, ο ΑΟΧ ήταν αυτός που έχασε πολλές ευκαιρίες και ήταν ανώτερος απ' τους γηπεδούχους. Όμως, όπως και στο Βελεστίνο τη προηγούμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα, έτσι και σήμερα, ενώ είχε υπεροχή και ευκαιρίες, δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, και αποκλείστηκε απ' την επόμενη φάση.
Η ομάδα της Χαλκίδας, είχε καλή στιγμή στο 2', όταν το πλασέ του Καραμπά, αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ψωμιάδη. Στο 34' από σέντρα του Κάρου, ο Τσαλμάς έπιασε ένα σουτ από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα πήγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 45', στη πρώτη φάση για τα Τρίκαλα, ο Πολυζόπουλος πιάνει την κεφαλιά εξ επαφής έπειτα από κόρνερ του Καραμπά, με τον Ντουμάνη να βρίσκει την μπάλα όσο χρειαζόταν για να τη στείλει κόρνερ. Ο Κάλφας εκτελεί και πάλι το κόρνερ, με το Βουκέλια να πλασάρει άουτ. Στη συνέχεια, με εκτέλεση Φάουλ του Σέγκου, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ψωμιάδη. Στο 64' άλλη μία μεγάλη ευκαιρία για τη Χαλκίδα, με τον Κιάφα τετ α τετ, με τον Ψωμιάδη να αποκρούει σωτήρια κρατώντας το μηδέν. Στο 74' νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Χαλκίδα, πάλι ο Κιάφας τετ α τετ και με τον Ψωμιάδη πλασάρει σύρριζα άουτ. Στο 84' ήρθε η τιμωρία για τον ΑΟΧ με το γκολ του Ιωαννίδη, ο οποίος με άπιαστο ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Ντουμάνη.
Έτσι λοιπόν έληξε ο αγώνας, με το άδικο 1-0 για τον ΑΟΧ, που παρόλο ότι έχει 4 συνεχόμενες ήττες, άξιζε να προκριθεί σήμερα στα Τρίκαλα. Περίπου 70 με 80 άτομα έδωσαν το παρόν τους στο στάδιο Τρικάλων. Με τους μισούς να είναι Χαλκιδέους.
Ο ΑΟΧ αφήνει το Κύπελλο και θα συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Τη Κυριακή 20 Οκτωβρίου, η ομάδα της Χαλκίδας θα φιλοξενήσει τα Λευκάδια Νάουσας, στις 16:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας και η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Ζόραν Μπάμποβιτς): Ψωμιάδης, Μπόντε, Κάλφας, Τσβέτκοβιτς, Πολυζοπουλος (72' Σακελλαρίδης), ΣΤάμος, Χαλιμπάκης, Ηλίας, Βουκέλια, Γέφτιτς (46' Ιωαννίδης), Σίμοβιτς (90' Κόλα)
ΧΑΛΚΙΔΑ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Ντουμάνης, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Γκαράνης (72' Ταυταρίδης), Ευσταθίου, Κιάφα (80' Μπαλαμπάνης), Ναουμιδης , Κάρος, Σέκογς, Τσαλμάς (53' Βαλκάνος).

* Λίγες ώρες πριν τον αγώνα, είχαμε αναρτήσει ένα σχόλιο, σχετικά με το ποια είναι η ομάδα των Τρικάλων, που θα αγωνιζόμασταν σήμερα (δείτε ΕΔΩ). Μετά από παρέμβαση των οργανωμένων φιλάθλων των Τρικάλων "Σακαφλιάδες", μας επιβεβαίωσαν ότι η ομάδα αυτή που αγωνίζεται μαζί με τον ΑΟΧ στη Γ' Εθνική, αν και λέγεται ΑΟ Τρικάλων 1963, δεν είναι ο αυθεντικός ΑΟΤ, αυτή η ιστορική ομάδα με τις 7 παρουσίες στην Α΄ Εθνική κατηγορία. Ο αυθεντικός ΑΟΤ, αγωνίζεται στο Β' τοπικό (ΕΠΣ Τρικάλων), μετά από παρέμβαση των φιλάθλων, ενώ η συγκεκριμένη ομάδα, είναι ο Πετρώτος, ο οποίος το 2011, μετονομάστηκε σε ΑΣ Τρικάλων. Το θέμα αυτό στα Τρίκαλα, έχει πάρει μεγάλη διάσταση και θα το λύσουν δικαστικώς στις 4 Νοεμβρίου του 2013.
Από σήμερα εμείς στη σελίδα μας, chalkidafans3.blogspot.gr, θα αναφέρουμε την ομάδα των Τρικάλων που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική, ως ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, όπως φυσικά είναι και το κανονικό, διότι θεωρούμε προσβολή να γίνονται τέτοια παιχνίδια, εις βάρος ιστορικών επαρχιακών ομάδων. Μην ξεχνάμε πως κάτι τέτοιο είχαμε ζήσει πριν 4 χρόνια περίπου, όταν η ΑΕΧ είχε ανέβει Δ' Εθνική. Τότε όλα τα site την ανέφεραν ως ΧΑΛΚΙΔΑ και όλοι οι ΑΟΧΙΤΕΣ είχαμε ξεσηκωθεί. Φανταστείτε ότι στα Τρίκαλα, τον ΑΣΤ 2011, δεν τον αναφέρουν μόνο ως ΤΡΙΚΑΛΑ αλλά ως ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 1963 και αυτό δημιουργεί πρόβλημα τόσο στον αυθεντικό ΑΟΤ που είναι στη Β' ΕΠΣΤ, όσο και στους φιλάθλους.
Τέλος ευχόμαστε στους ΣΑΚΑΦΛΙΑΔΕΣ, καλά ξεμπερδέματα με αυτή την υπόθεση και άμεση επιστροφή του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΑΟΤ, στις μεγάλες κατηγορίες, εκεί που αξίζει τόσο ο ΑΟΧ, όσο ο ΑΟΤ και οι άλλες μεγάλες ιστορικές επαρχιακές ομάδες.


Τρίκαλα-ΑΟ Χαλκίς 1-0 (Κύπελλο Γ' Εθνικής) από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: