Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

0 ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ: Θα δηλώσω παραίτηση τη Δευτέρα

Απογοητευμένος ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς, που είδε την αξιοπρέπεια του να χάνεται με τα απαράδεχτα ψευδείς δημοσιεύματα. Ο ίδιος επικοινώνησε πριν λίγο με το chalkidafans3.blogspot.gr και μας είπε πως τη Δευτέρα θα δηλώσει παραίτηση.
Αναφέρετε για ένα συμβάν σε αγώνα νέων μεταξύ του ΑΟ Αλατσάτων και του ΑΟ Χαλκίς. Στην αρχή είδε νεαρό ποδοσφαιριστή των Αλατσάτων, να βρίζει τα θεία και να φτύνει τον γιο του, που αγωνίζεται στους νέους του ΑΟΧ, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε επίθεση από τον πρόεδρο των Αλατσάτων, κο Αντώνη Κωνσταντίνου, όπου μαζί με άλλα άτομα, τον έβρισαν, λέγοντας του "Γ... τη Χαλκίδα, εδώ είναι Αλάτσατα" (λες και τα Αλάτσατα δεν είναι περιοχή της Χαλκίδας) και τον χτύπησαν.
Στη συνέχεια όμως, βγήκε ένα ψευδείς δημοσίευμα στο apopsignomi.blogspot.gr (δείτε πιο κάτω), όπου κατηγορούσαν, για πράγματα που δεν είπε και δεν έκανε."Ούτε φονιάς είπε, ούτε έβρισα κανέναν" τόνισε ο Χρίστος Λινάρδος ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει για τα όσα γράφτηκαν εναντίων του. 
"Θα αποχωρήσω απ' τα γήπεδα" μας δήλωσε απογοητευμένος, θεωρώντας πως το σκηνικό με την επίθεση που του έκαναν στα Αλάτσατα, ήταν απαράδεχτο, ενώ τα δημοσιεύματα που τον συκοφάντησαν ήταν η αποκορύφωση. 
Ο κος Χρίστος Λινάρδος, μας έκανε αυτή τη δήλωση, αλλά εμείς ευελπιστούμε πως θα αλλάξει άποψη μέχρι τη Δευτέρα. Πονάει την ομάδα και αγαπάει τον ΑΟ Χαλκίς.
Εν το μεταξύ, τη Δευτέρα στη συνέλευση, θα συζητηθεί το γεγονός της επίθεσης που δέχτηκε ο Χρίστος Λινάρδος, από παράγοντες και τον πρόεδρο των Αλατσάτων, Αντώνη Κωνσταντίνου και από την επομένη, η διοίκηση του ΑΟΧ, θα κάνει τις κατάλληλες κινήσεις.


Για αποκατάσταση της αλήθειας:
  • Ο Χρίστος Λινάρδος δεν αποκάλεσε κανέναν φονιά. Το Νο2 των Αλατσάτων, ονόματι Κήρυκος, έβριζε τα θεία και έφτυσε τον γιο του και ο ίδιος απλά διαμαρτυρήθηκε χωρίς να τον απειλήσει.
  • Ο Αντώνης Κωνσταντίνου, δεν προσπάθησε να ηρεμήσει τον Λινάρδο. Απλά του επιτέθηκε μαζί με τους άλλους, λέγοντας του "Γ.... τη Χαλκίδα, εδώ είναι Αλάτσατα" και τον χτύπησαν. 
  • Ο κος Καρυστινός και Επισκόπου, μέλη της διοίκησης του ΑΟ Χαλκίς, δεν ζήτησαν συγνώμη, αλλά καταδίκασαν και εκείνοι το γεγονός.    
Πέρα από όλα αυτά, το γεγονός είναι καταδικαστέο και είναι ντροπή για μια ομάδα της Χαλκίδας (τα Αλάτσατα είναι περιοχή της Χαλκίδας), να έχει ποδοσφαιριστές που στα 15 τους βρίζουν τα θεία και φτύνουν τους αντιπάλους και ο πρόεδρος τους να λέει "Γ.... τη Χαλκίδα. Μην ξεχνάμε ότι τα Αλάτσατα έχουν φιλάθλους του ΑΟ Χαλκίς και θεωρείται ντροπή να λέγονται τέτοια λόγια, από τον πρόεδρο των ΑΟ Αλατσάτων.
Επίσης να αναφέρουμε πως ο διαιτητής έκλεισε τα αυτιά του σε όλα όσα έλεγε ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Αλατσάτων και όχι μόνο δεν του έδειξε κόκκινη, αλλά δεν ανέφερε τίποτα στο φύλλο αγώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: