Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

3 ΟΠΕΧ Γυναικών: Εντός έδρας νίκη, 3-1 τον Πήγασο

Για τον εξ' αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής, ο ΟΠΕ Χαλκίδας γυναικών, φιλοξένησε χθες, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, στο ΔΑΚ Χαλκίδας, τον Πήγασο και νίκησε με σκορ 3-1 στα σετ. Τα κορίτσια της Χαλκίδας βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αφού στο πρώτο σετ ηττήθηκαν με 25-22. Στη συνέχεια όμως, μπήκαν δυνατά και κέρδισαν τα άλλα 3 (25 - 11, 25 - 13, 26 - 24). Μάλιστα στο τελευταίο σετ, έκαναν την μεγάλη ανατροπή, καθώς κατάφεραν να το γυρίσουν από 16-24 σε 26-24 και να πάρουν τη νίκη. 
Επόμενος αγώνας, είναι τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τον Φοίβο Μελλισίων, στις 21:00 στο ΔΑΚ Χαλκίδας. 

Φωτορεπορτάζ του αγώνα:







Πηγή: eviaportal.gr


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΖΕΜΠΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΑΓΕΧ-ΟΠΕΧ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΑΘΕΙΣ. ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΛΕΥ. ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΣΤΟΝ ΑΟΧ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΜΠΑΘΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. (ΖΕΜΠΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ -2221023430)