Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

0 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Σάββατο 9/11 στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα θα ταξιδέψει το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, ο Ίκαρος Χαλκίδας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, στις 18:00, στο κλειστό της πόλης. Οι 2 ομάδες βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν τη νίκη. Ο Ίκαρος, θέλει να ρεφάρει απ' την εντός έδρας ήττα με τον Πανελευσινιακό, ενώ τα Τρίκαλα, θέλουν να πραγματοποιήσουν την 1η τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basketball League.
Ο Γιώργος Καλαφατάκης, έχει στη διάθεση του όλους τους παίχτες και ευελπιστεί να έχει και τον Σπανό, ο οποίος λόγο θλάσης δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Απ' την άλλη, στο στρατόπεδο των Τρικάλων, αμφίβολος θα είναι ο Γκρέιτζερ, κάτι που προκαλεί πονοκέφαλο στον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη.
Διαιτητές του αγώνα, θα είναι οι Π. Αναστόπουλος, Παπαπέτρου, Τσούνας και Σπ. Τσούντσουρας. 
Το Σάββατο, εκτός απ' τον αγώνα του Ίκαρου με τα Τρίκαλα, θα αγωνιστούν, και ο Απόλλων Πατρών με το Ρέθυμνο. Οι υπόλοιποι αγώνες θα γίνουν Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα, θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι, μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, στο ΣΕΦ. 
Φέτος, Ίκαρος Χαλκίδας και Τρίκαλα, αναμετρήθηκαν στο Κύπελλο, όπου ο Ίκαρος, είχε αποκλείσει στη Χαλκίδα, τα Τρίκαλα, με 78-74 (δείτε ρεπορτάζ ΕΔΩ) και είχε περάσει στην επόμενη φάση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: