Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

0 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Ευχαριστεί τον κόσμο για τον αγώνα με Ελευσίνα


Η Διοικούσα επιτροπή του ΙΚΑΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής , για την ομολογουμένως συγκλονιστική και όχι απλά θερμή συμπαράστασή του στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ.
Καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα οι 1500 και πλέον φίλοι της ομάδας μας, παρά την συνεχόμενη αρνητική εξέλιξη του παιχνιδιού, δημιούργησαν μια «καυτή» αλλά αθλητική ατμόσφαιρα, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, αποτέλεσαν τον 6ο παίκτη της ομάδας, και στο τέλος παρά την απρόσμενη ήττα, επέδειξαν το τέλειο φίλαθλο πνεύμα και την απόλυτη μπασκετική αθλητική συμπεριφορά χειροκροτώντας και τους νικητές (παίκτες και φιλάθλους τους ) αλλά και τους ηττημένους.
Η ομάδα μας παρά την εκτός προγράμματος ήττα, θα συνεχίσει την «μάχη» της στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α1. Θέλει λοιπόν κοντά της αυτόν τον υπέροχο κόσμο που δείχνει από την πρώτη στιγμή να «αγκαλιάζει » τον ΙΚΑΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Γιατί και η ομάδα αλλά και οι Χαλκιδαίοι φίλαθλοι αποδεικνύουν ότι αξίζουν αυτήν την συμμετοχή στα «σαλόνια » της Α1.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση και τους παίκτες της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ οι οποίοι σύσσωμοι ήρθαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να ενισχύσουν την ομάδα μας, επιδεικνύοντας ένα πνεύμα επαγγελματικής και αθλητικής συνεργασίας, αλλά δείχνοντας και το γεγονός ότι και ο ΗΡΑΚΛΗΣ αλλά και ο ΙΚΑΡΟΣ είναι οι ομάδες που αντιπροσωπεύουν επάξια ολόκληρη την ΕΥΒΟΙΑ στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τέλος ευχαριστούμε για την παρουσία του και την συμπαράστασή του και τον δήμαρχο ΧΑΛΚΙΔΑΣ κ. ΘΑΝΑΣΗ ΖΕΜΠΙΛΗ αλλά και τους πολλούς δημοτικούς συμβούλους που παρευρέθηκαν στον αγώνα. Αγωνιστικά ο ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ θα συνεχίσει την δύσκολη αλλά και τίμια προσπάθειά του, ευελπιστώντας σε επιτυχή αποτελέσματα που θα του εξασφαλίσουν την παραμονή στην Α1 κατηγορία.

Ευχαριστούμε
Η Διοικούσα επιτροπή του

Δεν υπάρχουν σχόλια: