Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

0 ΑΟΧ ΠΑΙΔΩΝ: Νίκη ανατροπής, 3-2 τον Ολυμπιακό Χαλκίδας

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έλαβε μέρος στο Πάρκο του Λαού στην Χαλκίδα, η ομάδα παίδων του Α.Ο. Χαλκίς νίκησε με σκορ 3-2 τον συμπολίτη Ολυμπιακό Χαλκίδας.
Τα αγόρια του προπονητή μας, Δημήτρη Ελευθεριάδη έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο με συνεχή πίεση ψηλά και πολλές πάσες δείχνοντας ότι η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις αποδίδει με το παραπάνω.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 0-2 υπέρ του Ολυμπιακού Χαλκίδας παρά την ανωτερότητα της ομάδας μας, αφού κάποια λάθη μας, έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά του Ολυμπιακού να προηγηθούν μετά από μία εκτέλεση πέναλτι και μία απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα αγόρια μας μπήκαν αποφασιστικά και συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο καταφέρνοντας να πάρουν την μεγάλη αυτή νίκη έχοντας ως σκόρερ τους Παντελάκη, Αναστασίου και Τσεκούρα.
Τα εύσημα ανήκουν και στον προπονητή της ομάδας μας, τον Δημήτρη Ελευθεριάδη, αφού τα παιδιά μας δείχνουν μέρα με την μέρα να βελτιώνονται αγωνιστικά, να γίνονται ομάδα και να χαίρονται όλο και περισσότερο το καταπληκτικό ποδόσφαιρο που παρουσιάζουν.

Τα πανηγύρια των παίδων του ΑΟΧ, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού Χαλκίδος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: