Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

0 ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ: Ποιος την οργανώνει τελικά;;;

Την Τρίτη (3/12) πήραμε απόφαση σαν φίλαθλοι (Σ.Φ.Χ.), να διοργανώσουμε εκδρομή στον Πυργετο Λάρισας, για τον εκτός έδρας αγώνα του ΑΟ Χαλκίς με την ομώνυμη ομάδα. Δελτία τύπου στάλθηκαν το βράδυ της Τρίτης, και την ίδια μέρα, ανακοινώθηκε και επίσημα απ' το blog μας. 
Την επόμενη μέρα (Τετάρτη 4/12), βλέπουμε ανακοίνωση απ' το επίσημο site του ΑΟ Χαλκίς, για... εκδρομή στον Πυργετό που διοργανώνει η διοίκηση (!!!!). Μάλιστα είχαν αποσταλεί απ' την διοίκηση και δελτία τύπου με διοργανωτή ως τη διοίκηση του ΑΟΧ.
Πραγματικά αυτό δεν μπορούμε να το καταλάβουμε, πως είναι δυνατόν, μια εκδρομή που διοργανώνεται απ' τους φιλάθλους, να την αναλαμβάνει η διοίκηση του ΑΟΧ. 
Η αρχική συμφωνία ήταν μεταξύ φιλάθλων, ότι η τιμή για το πούλμαν θα είναι στα 10 ευρώ για τους απλούς φιλάθλους, ενώ κάποιοι φίλαθλοι που αναλαμβάνουν και την εκδρομή, θα αναλάβουν να βάλουν πάνω από 10 ευρώ, ώστε να συμπληρωθεί η τιμή για το πούλμαν. ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΧΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ. Μέσα στους φιλάθλους, ήταν και οι αφοί Λινάρδου οι οποίοι είναι και μέλη της διοίκησης. Όμως αυτή τη φορά τα λεφτά για το λεωφορείο, συμφωνήσαμε να τα βάλουν και οι φίλαθλοι, όχι μόνο οι Λινάρδοι που είναι και φανατικοί φίλαθλοι αλλά και μέλη του Δ.Σ. του ΑΟΧ. 
Πως γίνεται λοιπόν κάτι που αρχικά συζητιέται από φιλάθλους, διοργανώνεται από φιλάθλους και οικονομικά τακτοποιείται από φιλάθλους, να μπαίνει μετά στη μέση η διοίκηση του ΑΟΧ και να αναλαμβάνει την εκδρομή;;;;

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ!!!
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ!!!

Η ανακοίνωση απ' το επίσημο site του ΑΟΧ, για την εκδρομή:


Δεν υπάρχουν σχόλια: