Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

0 Η "ΚΥΡΙΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ


Για άλλη μια φορά διαβάζουμε ένα δημοσίευμα που θεωρούμε ότι μας προσβάλει σαν φιλάθλους. Αναφερόμαστε στο δημοσίευμα σε ευβοϊκό blog, το οποίο αναφέρει πως κάποιοι "ξέσπασαν" στην "γλυκύτατη" κυρία που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο. Αναφερόμαστε για τη κυρία Δήμητρα, η οποία είναι η σύζυγος του προέδρου του Αχιλλέα Δομοκού. 

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, η συγκεκριμένη κυρία, μόλις έγινε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους, η κατά τα άλλα γλυκύτατη με τα δεδομένα των σαλιάρηδων, γύρισε και έκανε χειρονομία στην εξέδρα των οργανωμένων του ΑΟ Χαλκίς. Παρόλα αυτά δεν αντιδράσαμε ούτε κατά την έξοδο της απ' το στάδιο της Χαλκίδας, με εξαίρεση έναν φίλαθλο, ο οποίος της είπε κατά λέξη, με ύφος απογοήτευσης, "Δεν ντρέπεσαι που έκανες χειρονομία, μεγάλη γυναίκα; Τι να σου πω, ντροπή σου". Ούτε την εξύβρισε, ούτε κινήθηκε απειλητικά. Αν λοιπόν κάποιος "ξέσπασε", με την έννοια του αναφερόμενου δημοσιεύματος, ας βγει δημόσιο η κυρία να το ανακοινώσει και να μην μπαίνουν σαν σωματοφύλακες άλλοι σαλιάρηδες. 

Η έκφραση "βρήκαν να ξεσπάσουν", που διατυπώθηκε στο blog, είναι παρεξηγήσιμη, και μας προσβάλει. Το θέμα είναι ότι ο συντάκτης, για άλλη μια φορά, ήταν απών απ' το στάδιο της Χαλκίδας (δεν έχει πατήσει ποτέ στον ΑΟΧ τα τελευταία 10 χρόνια) και γράφει για κάτι που δεν ήταν παρόν. 
Το πρώτο "φάουλ", είναι ότι ο συντάκτης γράφει κάτι, χωρίς να έχει δει, χωρίς να έχει κρίνει. Το δεύτερο φάουλ χρεώνεται σε αυτόν που του μετέφερε την ηλίθια αυτή είδηση, που δεν θεωρείται ξέσπασμα και στη τελική δεν πήρε και μεγάλη διάσταση. 
Εν τέλει, αν κάποιος άλλος συνάδερφος μετέφερε αυτή την είδηση, η εν λόγο κυρία καθόταν μαζί με τους άλλους δημοσιογράφους, πλάτη στην εξέδρα και όταν γύρισε και το έκανε, κανένας δημοσιογράφος δεν το είδε γιατί την είχαν πλάτη. 
Το άρθρο για το οποίο αναφερόμαστε

Πέρα από όλα αυτά, θα θέλαμε λοιπόν να αναφέρουμε κάτι, το οποίο οι σαλιάρηδες που την υπερασπίστηκαν και της μιλούσαν, δεν γνώριζαν. 
Πέρα λοιπόν απ' τη χειρονομία που έκανε στον εντός έδρας αγώνα ΑΟΧ - Αχιλλέας Δομοκού, όλοι αυτοί δεν γνώριζαν ότι στον αγώνα Αχιλλέας Δομοκός - ΑΟ Χαλκίς, για το κύπελλο, που είχε γίνει στο Δομοκό, έβριζε τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ με άσχημες κουβέντες και τα είχε βάλει με τον τερματοφύλακα μας, τον Σουτζόγλου. Αυτή η "γλυκύτατη" όπως λέτε κυρία, δεν είναι τόσο όσο λένε οι σαλιάρηδες που την υποστηρίζουν, αφού οι εκφράσεις που ξεστόμισε, δεν αρμόζουν στο πρόσωπο της.  

Τέλος εμείς θα θέλαμε να κάνουμε μια ερώτηση στους αρμόδιους για το ποιος θα είναι μέσα στο γήπεδο η όχι. Είχε ειδική άδεια για φωτορεπορτάζ, για να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο και όχι έστω στο πάγκο της ομάδας;;; Από που και ως που, πρόεδρος, η μάλλον γυναίκα προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας, κάθετε πλάι στους φωτορεπόρτερ, απέναντι και διαγώνια απ' το πάγκο της ομάδας της;;; Τι δουλειά είχε εκεί;;;; Ας το ψάξουν κάποιοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια: