Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

0 ΣΠΟΥΔΑΙΑ Η ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (19/1/14) ΜΕ ΝΙΚΕΣ

Η ποιο ωραία μέρα, ήταν η Κυριακή που μας πέρασε (19/1), για τους φιλάθλους της Χαλκίδας, με τον ΑΟ Χαλκίς (ποδόσφαιρο) και τον Ίκαρο Χαλκίδας (μπάσκετ), να παίρνουν σπουδαίες εντός έδρας νίκες. Από τη μία ο ΑΟΧ, πέτυχε την πρώτη του εντός έδρας νίκη, απέναντι σε μια απ' τις δυσκολότερες ομάδες που πέρασαν απ' το στάδιο, τον ΑΣ Τρικάλων (2-1) παίρνοντας μια ανάσα παραμονής. Από την άλλη ο Ίκαρος Χαλκίδας, δεν πέτυχε μόνο μια νίκη που φέρνει ελπίδες παραμονής, αλλά έπαιξε και σπουδαίο μπάσκετ απέναντι στο Ρέθυμνο (89-78), μπροστά σε 2000 φιλάθλους, δημιουργώντας την πιο καυτή ατμόσφαιρα στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια.
Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, πρώτα στη διοίκηση του ΑΟΧ, που κατάφερε και άλλαξε την ώρα, αλλά και στον ΑΣ Τρικάλων που δέχτηκε, ώστε να απολαύσουν οι φίλαθλοι και τα 2 παιχνίδια, με τη βοήθεια και του λεωφορείου που έβαλε η διοίκηση του Ικάρου και μετέφερε τους οργανωμένους και τον φίλαθλο κόσμο, απ' το στάδιο στο κλειστό Κανήθου.
Οι φίλαθλοι δίνουμε ραντεβού την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, όπου στις 12:30, θα μαζευτούμε στα αγάλματα στη Παραλία Χαλκίδας και θα αναχωρήσουμε για τη Πάτρα, ώστε να σταθούμε δίπλα στον δύσκολο αυτό αγώνα του Ίκαρου Χαλκίδας, με τον Απόλλωνα Πατρών.
Δίπλα δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αθλόραμα Εύβοιας», με πιο σημαντικές ειδήσεις τις εντός έδρας νίκες του Ίκαρου Χαλκίδας και του ΑΟ Χαλκίς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: