Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

0 ΑΟΧ: Κυριακή 2/2, φιλοξενεί τον Μαχητή Τερψιθέας στις 15:00

Αγώνας ζωής και θανάτου είναι το παιχνίδι της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου, μεταξύ του ΑΟ Χαλκίς και του Μαχητή Τερψιθέας, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Η ομάδα της Χαλκίδας, δεν έχει άλλα περιθώρια σπατάλης βαθμών και ξεκάθαρα, αν δεν νικήσει τον Μαθητή Τερψιθέας, τότε υποβιβάζεται σίγουρα στο τοπικό πρωτάθλημα.
Ο Μαχητής έχει 18 βαθμούς και είναι στην 9η θέση (θέση υποβιβασμού). Στην 8η θέση (θέση παραμονής) βρίσκεται η Νάουσα με 18 βαθμούς και αυτή. Ο ΑΟΧ είναι στην 12η θέση με 13 βαθμούς. Με νίκη της Χαλκίδας, πλησιάζει 2 βαθμούς απ' τον Μαχητή, ενώ αν χάσει η Νάουσα, εντός έδρας απ' τα Τρίκαλα, θα πλησιάσει και άλλο την θέση παραμονής. Πάνω απ΄τη Χαλκίδα, βρίσκονται 2 ομάδες που παίζουν εκτός έδρας. Ο Αχιλλέας Δομοκού (11ος - 14 β.) παίζει στην Αγιά, ενώ ο Ρήγας Φεραίος (10ος - 15 β.) παίζει στην Καρδίτσα.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Διαμαντόπουλος, απ' το σύνδεσμο της Αρκαδίας, ενώ οι βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντόπουλος και Σεφέρης, απ' το σύνδεσμο της Κορινθίας.
Οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, πρέπει να δώσουν βροντερό παρόν στο παιχνίδι και να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας, θα μοιράσει αύριο μαθητικά εισιτήρια δωρεάν σε σχολεία, προσφορά της διοίκησης του ΑΟ Χαλκίς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: