Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

0 ΑΟΧ: Αύριο, 5/1, στη Καρδίτσα με ΑΟΚ

Στη Καρδίτσα αγωνίζεται αύριο, 5 Ιανουαρίου, ο ΑΟ Χαλκίς, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό ΑΟΚ, στις 15:00, στο δημοτικό γυμναστήριο Καμινάδων, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα της Χαλκίδας, θέλει να κάνει καλό ποδαρικό και να μπει στο 2014 με νίκη. ΑΟΧ και ΑΟΚ, βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αυτό καθιστά δύσκολο το παιχνίδι, καθώς και οι 2 ομάδες καίγονται για τη νίκη.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τσετσίλας, με βοηθούς τους Στεφούλης και Μωυσιάδης. Το διαιτητικό τρίο είναι απ' τον σύνδεσμο Γρεβενών. 
Στη Χαλκίδα, τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών, ακόμα και σε αγώνες εκτός έδρας. Η ομάδα της Καρδίτσας, είναι μόλις 2 βαθμούς πάνω απ' τη Χαλκίδα και μια νέα ήττα, με ομάδα της ίδιας περίπου θέσης, μπορεί να στοιχίσει πολλά. Ο στόχος του ΑΟΧ, παραμένει να είναι η παραμονή στη κατηγορία, αλλά δεν έχουν σταματήσει ακόμα οι απώλειες βαθμών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αμέσως επόμενη θέση παραμονής, είναι 7 βαθμούς πάνω απ' την ομάδα της Χαλκίδας. 
Ας ελπίζουμε σε ένα καλό ποδαρικό για την ομάδα της Χαλκίδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: