Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

2 ΑΟΧ: Αύριο (16/2), ο κρίσιμος αγώνας με Ρήγα Φεραίο για την παραμονή

Δύσκολα τα πράγματα για τον ΑΟ Χαλκίς, που αναζητά βαθμούς για να παραμείνει στη Γ' Εθνική κατηγορία. Αύριο, 16 Φεβρουαρίου, θα φιλοξενήσει τον Ρήγα Φεραίο, στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας, με μόνο στόχο τη νίκη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, σχεδόν μηδενίζει τις ελπίδες παραμονής.
Η ομάδα της Χαλκίδας, προέρχεται από ήττα, με 2-1 στη Νεοκαισάρεια, απ' τον τοπικό Αχιλλέα, ενώ ο Ρήγας Φεραίος, έκανε μια πολύ καλή εντός έδρας νίκη, κερδίζοντας την πρωτοπόρο Λαμία με 1-0.
Ο Ρήγας Φεραίος, βρίσκεται στην 8η θέση (θέση παραμονής), με 21 βαθμούς, ενώ απ' την 9η θέση και κάτω, οι ομάδες υποβιβάζονται. Ο ΑΟ Χαλκίς είναι στην 11η θέση με 16 βαθμούς και από πάνω του έχει τον Μαχητή Τερψιθέας (19 βαθμούς) και τη Νάουσα (20 βαθμούς). Η διαφορά που έχει με τον Ρήγα Φεραίο είναι 5 βαθμούς. Με μία νίκη θα μειώσει στους 2 απ' τον Ρήγα και στη χειρότερη θα παραμείνει στους 3 και 4 βαθμούς από Τερψιθέα και Νάουσα αντίστοιχα. Αν όμως ηττηθεί, η διαφορά με τον Ρήγα Φεραίο θα φτάσει στους -8 και η συνέχεια για τον ΑΟΧ, θα είναι δύσκολη, καθώς οι ελπίδες παραμονής θα είναι μηδαμινές.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Νεοφυτιάδης, Μπέτσογλου και Παπανικολάου, απ' το σύνδεσμο Κορινθίας, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Φλαμπούρης, απ' το σύνδεσμο Αθηνών.
Ο κόσμος, όπως σε κάθε αγώνα, πρέπει να στηρίξει στα δύσκολα τον ΑΟΧ, όπως κάνει φέτος, διότι η κρισιμότητα του αγώνα, είναι μεγάλη. Μια νίκη φέρνει ελπίδες, αλλά θα πρέπει να έρθουν κι άλλες. Μια ήττα, φέρνει τον ΑΟΧ πολύ κοντά στο τοπικό πρωτάθλημα. Είναι κρίμα μετά από τόσα χρόνια η ομάδα να επιστρέψει ξανά στο τοπικό. Όλοι πρέπει να δώσουμε το παρόν, δίπλα στην ομάδα της πόλης μας, τον ΑΟ Χαλκίς.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΑΟΧ, που καλεί τον κόσμο, ΕΔΩ!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα εχει εισητηριο;

Chalkida Fans G-3- είπε...

1 ευρώ για μαθητές, 5 για ανέργους και 10 το κανονικό...