Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

0 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Αύριο (15/4) στη Νέα Σμύρνη με Πανιώνιο

Με προβλήματα θα αντιμετωπίσει αύριο, 15 Μαρτίου, τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Ίκαρος Χαλκίδας. Στην τελευταία προπόνησή του, σήμερα στο ΔΑΚ Κανήθου, ο Θανάσης Γιαπλές δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Νίκο Στρναντ, ο οποίος και αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο Ράιαν Ρίτσαρντς, από την πλευρά του, είναι αμφίβολος καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, ακολουθεί και θεραπεία και η συμμετοχή του απέναντι στον Πανιώνιο θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ανάλογα με την κατάστασή του. Αντίθετα, κανονικά θα αγωνιστούν οι Σωτήρης Μανωλόπουλος, Άντονι Ρόμπερτσον και Τράβον Γούντολ, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά δηλώνουν πλέον καλά κι έτοιμοι να ενισχύσουν τον του Ίκαρο Χαλκίδας.

Ο προπονητής του Ίκαρου Χαλκίδας, Θανάσης Γιαπλές, ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο, είπε: «Παίζουμε με την κατά τεκμήριο τρίτη καλύτερη ομάδα της Ελλάδας κι αυτό που θα επιδιώξουμε είναι μια καλή εμφάνιση. Η ποσότητα και η ποιότητα του ρόστερ του Πανιωνίου κάνει δύσκολη οποιαδήποτε σκέψη για νικηφόρα αποτέλεσμα, αλλά έχουμε αποφασίσει να παλεύουμε κάθε ματς μέχρι τέλους και να παίρνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».
Ο Αλέξης Σπανός, από την πλευρά των παικτών, τόνισε: «Γνωρίζουμε πόσο ποιοτική ομάδα έχει ο Πανιώνιος και πόσο σκληρή έδρα είναι η Νέα Σμύρνη. Εμείς, όμως, δεν έχουμε περιθώριο να τα σκεφτούμε όλα αυτά, όπως και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Έχουμε μπροστά μας έξι «τελικούς» για να μπορέσουμε να μείνουμε στην κατηγορία και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να τα καταφέρουμε».

Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής:

Σάββατο 15/3
ΔΓ Νέας Σμύρνης 16:00 Πανιώνιος-Ίκαρος Χαλκίδας: Σχινάς, Μπήτης, Καλδίρης.
2ο ΚΓ Ελευσίνας 16:00 Πανελευσινιακός-Απόλλων Πάτρας: Φούφης, Πουρσανίδης Γ., Πουρσανίδης Κ.
ΔΚΓ Κραχτίδης17:00 ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ: Χριστοδούλου, Μάνος, Μαγκλογιάννης.
ΔΚΓ Τρικάλων 17:00 Τρίκαλα-Ρέθυμνο: Γκόντας, Αφεντουλίδης, Τσούνας.
Κυριακή 16/3
ΚΓ Ζηρίνης 16:00 ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Κολοσσός Ρόδου: Κορομηλάς, Γκούμας, Τζαφλέρης.
Δευτέρα 17/3
Αλεξάνδρειο 18:00 Άρης-Ολυμπιακός: Τανατζής, Παφίλης, Παγώνης.
ΟΑΚΑ 19:15 Παναθηναϊκός-Ηλυσιακός: Ταβουλαρέας, Ξενικάκης, Σαλαβός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: