Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

0 ΑΟΧ: Είμαστε ακόμα ζωντανοί για την παραμονή στη Γ' Εθνική

Μπορεί φέτος τα οικονομικά προβλήματα να ήταν πολλά, μπορεί να μην έκαναν καλή αρχή στο πρωτάθλημα, αλλά ο ΑΟ Χαλκίς ακόμα παλεύει για την παραμονή του στη Γ' Εθνική. Την αγωνιστική που μας πέρασε, μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη (για άλλη μια φορά μπορούσε να πάρει τη νίκη) μέσα στην Αγιά και να περνούσε σε θέση παραμονής. Παρά τη λευκή ισοπαλία, ο ΑΟΧ έφτασε στον 1 βαθμό απ' τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν τα παράτησε. 
Αυτή την αγωνιστική ο ΑΟΧ έχει ρεπό και από τις ομάδες που παίζουν στη θέση υποβιβασμού, δεν το έχει εκπληρώσει καμία. Μπορεί να μείνει λίγο πίσω απ' τη θέση παραμονής, αλλά στη συνέχεια και οι άλλες ομάδες θα κάνουν το ρεπό τους. 
Οι φίλαθλοι δεν αφήνουν την ομάδα και την ακολούθησαν και στην Αγιά, η οποία πρέπει να ομολογήσουμε ότι όπως και ο Αμπελώνας, ήταν πολύ φιλόξενη έδρα. 
Ο ΑΟΧ την τελευταία δεκαετία, έχει περάσει από φουρτούνες και είναι κρίμα, όλη η προσπάθεια, τόσο επί προεδρίας Μπούρικα, όσο και επί προεδρίας Ταρνανά, να πάει χαμένη. Ο ΑΟΧ δεν είναι για τα τοπικά πρωταθλήματα και αυτό το γνωρίζει όλη η Χαλκίδα, όλη η Εύβοια και όλη η Ελλάδα. 
Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και ευελπιστούμε να παραμείνει ο ΑΟΧ στη Γ' Εθνική. Φέτος το πρωτάθλημα είναι δύσκολο καθώς είναι πολλές οι ομάδες οι οποίες θα πέσουν, λόγο της αλλαγής των 10 ομίλων της Δ' Εθνικής και των 2 της Football League ΙΙ, σε 6 ομίλους Γ' Εθνικής και από του χρόνου σε 4 ομίλους. Ο ΑΟΧ μπορεί και έχει τη δυνατότητα να μείνει. Έχει προπονητή που αγαπάει τον ΑΟΧ, παίχτες που σέβονται τη μεγαλύτερη ομάδα της Εύβοιας και φίλαθλοι που δεν την αφήνουν μόνη ποτέ. Η Χαλκίδα είναι μεγάλη και ο ΑΟΧ είναι το καμάρι όλων μας! Επιβάλετε να μείνουμε στη Γ' Εθνική και να γυρίσουμε ξανά στις παλιές καλές εποχές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: