Σάββατο 5 Απριλίου 2014

0 ΙΚΑΡΟΣ Χ. - ΑΡΗΣ: Δηλώσεις πριν το σημερινό παιχνίδι

Ο Ίκαρος Χαλκίδας LUCY HOTEL είναι έτοιμος για τον σημερινό αγώνα απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης, στο κλειστό της Κανήθου, το οποίο αναμένεται να γεμίσει για μια ακόμη φορά από τον κόσμο της Χαλκίδας. 
«Πρόκειται για έναν ακόμα "τελικό" για την ομάδα μας και πρέπει πάση θυσία να τον κερδίσουμε», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Γιαπλές και συνέχισε. «Ο αντίπαλος μας είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και σε πολύ καλή κατάσταση, αν κρίνουμε από τα τελευταία αποτελέσματα της. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό και φυσικά θα χρειαστούμε την βοήθεια του κόσμου, ο οποίος σε όλη την διάρκεια της χρονιάς έχει συμπαρασταθεί με απίστευτο τρόπο στον Ίκαρο. Θα τους χρειαστούμε και σε αυτό το ματς»
Από την πλευρά του, ο Τραβόν Γούντολ είπε. «Μετά την ήττα από τον Ηλυσιακό, δεν έχουμε περιθώριο για άλλη ήττα. Πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν μόνο με νίκες και ο πρώτος μας αντίπαλος είναι ο Άρης, για τον οποίο ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα με αρχές τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση, ώστε να αποφύγουμε τα λάθη και να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Με τον κόσμο στο πλευρό μας, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: