Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

0 ΑΟΧ: Τετάρτη 21/5 λήξη πρωταθλήματος με Νάουσα

Την Τετάρτη 21 Μαΐου, το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τελειώνει και ο ΑΟ Χαλκίς, φιλοξενεί τον ΦΑΣ Νάουσας, στις 17:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Αν και η ομάδα της Χαλκίδας έχει υποβιβαστεί, θέλει να κλείσει με νίκη τη φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Έπειτα από το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τις ενστάσεις που έχουν κάνει κάποιες ομάδες που υποβιβάστηκαν στο τοπικό, θεωρώντας πως ο αριθμός των φετινών ομάδων που υποβιβάζονται απ' τους 6 ομίλους της Γ' Εθνικής στο τοπικό είναι πολύ μεγάλος, η νίκη του ΑΟΧ θα είναι σημαντική διότι περνάει πάνω απ' τη Νάουσα βαθμολογικά και αν ηττηθεί ο Μαχητής Τερψιθέας στην έδρα της πρωτοπόρου Λαμία, ο ΑΟΧ θα τερματίσει μία θέση κάτω απ' τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε περίπτωση αναδιάρθρωσης, θα είναι απ' τις πρώτες ομάδες που θα μείνουν κατηγορία.
Όλοι οι φίλαθλοι θα δώσουν το παρόν για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παικτών και του προπονητή, Παναγιώτη Τοκπασίδη, που ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα, κάτω υπό τις αντίξοες συνθήκες των οικονομικών προβλημάτων από διοικούντες - πολιτικούς, οι οποίοι κορόιδεψαν τον κόσμο ότι θα φέρουν λεφτά, για να κερδίσουν ψήφους και να βγάζουν εκλογικά φυλλάδια με φωτογραφίες μπροστά απ' το ιστορικό και τιμημένο σήμα του ΑΟ Χαλκίς....
Οι αγώνες και οι διαιτητές:

Χαλκίδα-Νάουσα
Τσουκαλάς, Βασιλάκης, Ματζιόπουλος (Αθηνών)


Δωτιέας Αγιάς-Αμπελωνιακός
Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), Μανάσης, Κώτουλας (Τρικάλων)

Λαμία-Μαχητής Τερψιθέας
Σταθόπουλος, Φαρμάκης, Κρέτσιμος (Δυτ. Αττικής)

Μακροχώρι-Αχιλλέας Δομοκού
Κουρούλης, Λίαρης, Συμεωνίδης (Μακεδονίας)

ΑΟ Καρδίτσας-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Τσοφλίκη, Νίκζας, Τσάπραζης (Λάρισας)

Κύμη-Ρήγας Φεραίος
Τσαμούρης, Ζησιμόπουλος, Τζιλίρης (Πειραιά)

ΡΕΠΟ: ΑΣ Τρικάλων 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: