Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

0 Σ.Ε. Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ: Ζητάει συνάντηση με Ανδριανό

Η Συντονιστική Επιτροπή των ομάδων της Γ’ Εθνικής που επιθυμεί τη μη εφαρμογή της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος αφού συνεχάρη με επιστολή της τον Γιάννη Ανδριανό για την παραμονή στη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ζητάει νέα συνάντηση μαζί του.

Αναλυτικά η σχετική επιστολή επισημαίνει:
«Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ, Αφού σας συγχαρούμε για την παραμονή σας στην θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού, θα επιθυμούσαμε μια εκ νέου συνάντηση μαζί σας για το θέμα της αναδιάρθρωσης της Γ΄ Εθνικής. Και οι 36 ομάδες ανά το πανελλήνιο που στηρίζουν το συγκεκριμένο αίτημα, καθημερινά μας το ζητούν επιτακτικά έχοντας αγωνία και μαζί πολλές ελπίδες για το μέλλον τους. Όταν ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, μιλάει συνεχώς για ανάκαμψη και για το τέλος των μνημονίων, είναι εντελώς άδικο στο ποδόσφαιρο να εφαρμόζεται νέο μνημόνιο, που το οδηγεί σε αφανισμό και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το ερασιτεχνικό. Ο καθένας καταλαβαίνει τι σημαίνει αφανισμός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Επιπλέον στην συνάντηση μας θα σας προσκομίσουμε στοιχεία που να αποδεικνύουν τα προαναφερόμενα που τεκμηριώνουν τις απόψεις μας.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ)
  • ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ)
  • ΓΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΣ (ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ)
  • ΜΑΔΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑ)

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΝΑΟΥΣΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ, ΡΟΥΒΑΣ, ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ, ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ, ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΙΑΣ, ΚΑΣΤΩΡ, ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ, ΠΕΥΚΗ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ, ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ, ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ, ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΑΙΑΝΤΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ».

Δεν εγκαταλείπει ην προσπάθειά της η Συντονιστική Επιτροπή των ομάδων της Γ’ Εθνικής για την αναστολή της αναδιάρθρωσης και καλεί τις ομάδες να μην απογοητεύονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Καλούμε τα 36 σωματεία που στηρίζουν την κίνηση μας να μην απογοητεύονται και να μην χάνουν τις ελπίδες τους. Η εβδομάδα που ξεκινά είναι αρκετά σημαντική, αφού θα επιχειρήσουμε με νέες μορφές αγώνα να πετύχουμε την δικαίωση μας, γι αυτό θα χρειαστεί πλέον η δυναμική και ουσιαστική παρουσία τους! Καλούμε τις διοικήσεις των ομάδων να έρθουν σε επαφή με την Συντονιστική για να οργανώσουμε τις επόμενες κινήσεις μας και να καταστήσουμε με αποφασιστικό τρόπο σαφές, ότι έχουμε δίκιο σε όσα ζητάμε και προσβλέπουμε στο καλό του ποδοσφαίρου και των τοπικών κοινωνιών».
Στο μεταξύ, οι άνθρωποι της Συντονιστικής Επιτροπής βρίσκονται στην αναμονή για το νέο ραντεβού που έχουν ζητήσει από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό προκειμένου να ζητήσουν ξεκάθαρα την θέση του για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: