Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

1 ΕΡΕΤΡΙΑ 2-0 ΑΟΧ: Ποδαρικό με ήττα, η 1η στο πρωτάθλημα

Δεν ξεκίνησε ευχάριστα το 2015 για τον ΑΟ Χαλκίς, καθώς χθες, πραγματοποίησε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας, καθώς ηττήθηκε στην Ερέτρια, απ' τον τοπικό Απόλλωνα, με σκορ 2-0. Η απόδοση του ΑΟΧ δεν ήταν η αναμενόμενη, δίνοντας την ευκαιρία στους Ερετριανούς να πάρουν μία σπουδαία νίκη. Μάλιστα η ομάδα της Χαλκίδας, διαμαρτύρεται για πεντακάθαρο πέναλτι που δεν της δόθηκε, σε σημείο που μπορούσε να είχε αλλάξει η ροή και το αποτέλεσμα του αγώνα, ενώ διαμαρτύρεται σε μία φάση για αμφιλεγόμενο χέρι, το οποίο μπορούσε να ήταν πέναλτι.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό και για τις 2 ομάδες, με τον ΑΟΧ να πιέζει, χωρίς να καταφέρνει τίποτα το ιδιαίτερο. Στο 43' από γέμισμα στην περιοχή του ΑΟΧ, ο Αφραφιώτης πλάσαρε στο Μόνο, ο οποίος απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά, δεύτερο πλασέ του Αφραφιώτη, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Ερέτριας.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟΧ προσπάθησε για την ισοφάριση και στο 53' από εκτέλεση φάουλ του Θωμά, ο αμυντικός του Απόλλωνα, Βελαέτης, έκοψε εντυπωσιακά τη μπάλα. Στο 55΄ ήρθε η φάση που πιθανόν να έκρινε την συνέχεια του αγώνα. Από πλάγιο άουτ, Ευσταθίου και Βελαέτης πήγαν να διεκδικήσουν τη μπάλα. Ο Ευσταθίου τσίμπησε τη μπάλα, πήγε να την περάσει πάνω απ' τον Βαλαέτη, αλλά ο αμυντικός της Ερέτριας, συγκρούστηκε με τον παίχτη της Χαλκίδας και τον χτύπησε με τον αγκώνα στη μύτη. Ο διαιτητής, Βρακάς, έδωσε αντί για πέναλτι, επιθετικό φάουλ, οι παίχτες και οι φίλαθλοι της Χαλκίδας διαμαρτυρήθηκαν έντονα και οι Ερετριανοί γέλασαν μεταξύ τους για την αστεία αυτή απόφαση που τους γλίτωσε. Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο ΑΟΧ για να ισοφαρίσει, έχοντας αδικηθεί και σε μία φάση, κατάφερε να το κάνει η Ερέτρια και να διπλασιάσει τα τέρματα της. Στο 62' σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Αγραφιώτης με τυχερή στραβοκλωτσιά πέρασε τη μπάλα στο Μώρο και εκείνος με πλασέ, πέρασε τη μπάλα πάνω απ' τον Μόνο και την έστειλε στα δίχτυα, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα της Ερέτριας. Ο ΑΟΧ ζήτησε ακόμα ένα πέναλτι σε χέρι του Λιατήφη, αλλά ο Βρακάς έδειξε να συνεχίσει ο αγώνας.
Το αήττητο σερί του ΑΟΧ κράτησε για 13 αγωνιστικές. Όμως το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας φαίνεται απ' την αρχή και σήμερα υπέστη την 1η της ήττα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας, στον πρώτο αγώνα για το 2015. Η ομάδα θέλει έναν επιθετικό κάτι που πρέπει να δούμε μέσα στο μήνα.
Λόγο της κακοκαιρίας στην Εύβοια και του χιονιού, οι αγώνες Ταμυναϊκός - Σκύρος και Ιστιαία - Παντριαδικός, αναβλήθηκαν.
Επόμενος αγώνας για τον ΑΟ Χαλκίς, είναι το Σάββατο 10 Ιανουαρίου, όπου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Καστέλλα, στις 15:00.

Απόλλων Ερέτριας (Κρόκος): Μυτακίδης, Φουρμούζης, (63' Κοκκάλας), Λιατήφης, Βελαέτης, Κούτρας, Ευγενίου (92' Σταματάκος), Αγραφιώτης, Ρούσσος (84' Μεμάι), Τόρα, Παριανός, Μώρος.
ΑΟ Χαλκίς (Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου (83' Μπασινάς), Σμυρναίος (76' Μαρίνος), Βαλκάνος, Θωμάς, Τσεκούρας, Τόλης (46' Κωνσταντάγκας).

Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής:
Ερέτρια 2-0 ΑΟΧ
Νέα Αρτάκη 3-0 Δόξα Π.
Αυλωνάρι 1-1 Αυλίδα
Λήλας Β. 0-1 Δροσιά
Λουκίσια 2-1 Καστέλλα
ΟΣΦΧ Πρωτεύς 1-0 Μακρυκάπα
Ταμυναϊκός - Σκύρου (Αναβλ.)
Ιστιαία - Παντριαδικός (Αναβλ.)


Φάσεις πρώτου ημιχρόνου


Φάσεις δευτέρου ημιχρόνου


Δηλώσεις προπονητών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΔΕΞΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ; ΕΤΣΙ ΔΕ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ .