Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

0 ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 1-0 ΑΟΧ: Πάλι άτυχος, χάνοντας τα "άχαστα"

Άτυχος για ακόμη μία φορά ήταν ο ΑΟ Χαλκίς, χθες Κυριακή 30 Οκτωβρίου, στο Κρανίδι, όπου έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και τελικά ηττήθηκε απ' την Ερμιονίδα, με 1-0, μένοντας για 7η αγωνιστική χωρίς νίκη. Το απίστευτο για άλλη μία φορά είναι πως η Ερμιονίδα έκανε μόνο μία φάση στον αγώνα, όπου πέτυχε και το γκολ που της χάρισε τη νίκη. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφερε να πλησιάσει την εστία του Μυτακίδη, ενώ MVP του αγώνα, ήταν ο τερματοφύλακας της, Πονηρός, ο οποίος έπιασε τρομερή απόδοση και με φοβερές επεμβάσεις, δεν άφησε τον ΑΟΧ να σκοράρει. Από τον ΑΟ Χαλκίς, πολύ καλός ήταν ο Μπαλού.

Το φιλμ του αγώνα:

  • 2' - Γυριστό σουτ του Εμέκα, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Πονηρός απέκρουσε τη μπάλα. (ΑΟΧ)
  • 4' - Νέο σουτ του Μπαλού από πλεονεκτική θέση, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. (ΑΟΧ)
  • 22' - Από πάσα του Βεζιρτζόγλου, ο Μπαλού βρέθηκε απέναντι από τον Πονηρό, αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει σε ...πρώτο χρόνο χάνοντας άλλη μία ευκαιρία. (ΑΟΧ)
  • 35' - Βεζιρτζόγλου και Μπαλού έκαναν το "ένα-δύο" στα όρια της αντίπαλης περιοχής, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου απέκρουσε ο Πονηρός, βγάζοντας τη μπάλα σε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 36' - Ο Ντελέκος εκτέλεσε το κόρνερ, ο προωθημένος Καραμπάς έπιασε την κεφαλιά (η μπάλα πήρε φάλτσα), αλλά ο Πονηρός ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα. (ΑΟΧ)
  • 60' - Από σέντρα του Μπαλού, κεφαλιά του Σκαθαρούδη πέρασε ελάχιστα άουτ. (ΑΟΧ)
  • 65' - Από στημένη φάση, ο Γιάννης Θωμάς εκτέλεσε απ'ευθείας φάουλ, αλλά ο Πονηρός έδιωξε την μπάλα. (ΑΟΧ).
  • 77' - Στη μοναδική φάση που η Ερμιονίδα πλησίασε τα καρέ του Μητακίδη, ο Παναγιώτου έβγαλε τη σέντρα και ο Κιοσσές με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας το μοναδικό τέρμα του αγώνα, στη μία και μοναδική φάση που κατάφεραν να κάνουν οι παίχτες της Ερμιονίδας. (ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ)
Ο προπονητής του ΑΟΧ Αντώνης Αυλωνίτης μίλησε στο egnomi.gr για το σημερινό ματς λέγοντας μεταξύ άλλων: "Έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι, αν τελείωνε ισόπαλο θα φεύγαμε με σκυμμένο το κεφάλι. Κι όμως ...καταφέραμε να χάσουμε! Κάναμε τουλάχιστον 4 κλασικές φάσεις, εκ των οποίων οι δύο ...τετ α τετ. Η αντίπαλη ομάδα πάτησε μία φορά στην περιοχή μας και δεχτήκαμε το γκολ. Και μάλιστα η μπάλα κόντραρε κι άλλαξε πορεία πριν καταλήξει στα δίχτυα της εστίας του Μητακίδη. Συνεχίζουμε όμως την προσπάθειά μας. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας, αλλά το σκορ είναι μαγική εικόνα".

Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει τον Παναργειακό, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας και η νίκη είναι μονόδρομος. Ο ΑΟΧ είναι η μόνη ομάδα στον όμιλο που δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη και βρίσκεται στην προτελευταία θέση, ισοβαθμώντας με τον Αστέρα Αμαλιάδας. Οι παίχτες του ΑΟΧ θα πρέπει να πάρουν τη νίκη, ώστε να αρχίζει η ομάδα να ανεβαίνει και να μην κινδυνεύει, διότι στις 7 πρώτες αγωνιστικές, ο ΑΟΧ φλερτάρει με τον υποβιβασμό.  

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Θ. Στάικος): Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης Παπαϊωάννου, Κιοσσές (80΄ Παλαιοπάνος), Σκεντεράι, Παιδάκης, (66΄Κανταρτζής), Τσόφλιος, Σελμανάι ( 60΄ Αποστολίδης), Τριμπόνιας.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Μητακίδης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα (68' λ.τρ. Γκιτσάλης), Σκαθαρούδης (80' Κρολ), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, Μπαλού, Πολίτης (83' Τηλιόπουλος).



Δεν υπάρχουν σχόλια: