Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

0 ΑΟΧ 1-1 ΦΩΣΤΗΡ: Άτυ(Χ)ος, έχασε τα "άχαστα"

Το καλύτερο φετινό μέχρι στιγμής παιχνίδι πραγματοποίησε ο ΑΟ Χαλκίς, χθες, Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στο γήπεδο του Λήλα, στο Βασιλικό. Η ομάδα της Χαλκίδας, έπαιξε μονότερμα τον Φωστήρα, έχασε πάρα πολλές και καλές ευκαιρίες, αλλά ήρθε ισόπαλη 1-1 με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στη μοναδική επίθεση που έκαναν. Φτάνοντας πάντως στην 5η αγωνιστική, ο ΑΟΧ βρήκε δύχτια, αλλά δυστυχώς έμεινε για άλλη μία φορά μακριά απ' τη νίκη, που την άξιζε πάντως. Μεγάλη αλλαγή εικόνας της ομάδας με τον ερχομό του Νίκου Παντέλη, ο οποίος έκανε χθες το ντεμπούτο του στον πάγκο της Χαλκίδας.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 7΄- Ο Πολίτης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά ο Κρολ πέτυχε γκολ, αλλά ο Κορδολαίμης είχε διακόψει το παιχνίδι για φάουλ του Κανελόπουλου στον Κουρεπίνη. (ΑΟΧ)
  • 10' - Ο Κανελλόπουλος έκανε το γύρισμα από αριστερά ο Καλημέρης έκοψε με προβολή με τη μπάλα να παίρνει επικίνδυνη τροχιά και να φεύγει κόρνερ. Δυο λεπτά αργότερα η εκτέλεση φάουλ του Πολίτη βρήκε τον Κουρεπίνη σε ετοιμότητα. (ΑΟΧ)
  • 16΄- Ο Ντάφλας έκανε τη σέντρα ο Νόνης δεν καθάρισε τη φάση και ο Μπιτσάνης με σουτ έκανε το 0-1. Η εξέλιξη αυτή σόκαρε τους γηπεδούχους που χρειάστηκαν αρκετή ώρα για ξαναβρούν ρυθμό. (ΦΩΣΤΗΡ)
  • 34΄ - Πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Πολίτη ο Κουρεπίνης με υπερένταση έδιωξε. (ΑΟΧ)
  • 39΄ - Ο Πολίτης κάνει κακό τελείωμα μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Φωστήρα. (ΑΟΧ)
  • 45+' - Τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος με τον Τσατσαρή να αστοχεί από κοντά μετά τη σέντρα του Πολίτη και τη κεφαλιά πάσα του Κρολ. (ΑΟΧ)
  • 69΄ - Ο Πολίτης έκοψε πολύ ωραία στον αμαρκάριστο Τσατσαρή, αλλά το σουτ που επιχείρησε ανενόχλητος από το ύψος της περιοχής έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.(ΑΟΧ)
  • 83΄ - Ο Στεργιανός βγάζει συστημένη σέντρα και τον Κρολ με το κεφάλι να καρφώνει τη μπάλα στα δίχτυα. (ΑΟΧ)
  • 86΄ - Πανομοιότυπη φάση με τον Πολίτη να βγάζει τη σέντρα από δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Κρολ πέρασε λίγο έξω από δεξί δοκάρι του Κουρεπίνη. (ΑΟΧ)
  • 87' - Ο Μήτκας έκανε τη σέντρα αλλά η προβολή του Μπαλού δεν βρήκε στόχο. Η πίεση της Χαλκίδας έγινε αφόρητη και στο 90΄μετά από φάση διαρκείας το σουτ του Μήτκα λίγο έξω από τη περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ. (ΑΟΧ)
  • 91΄ - Τεράστια χαμένη ευκαιρία από τον Κανελλόπουλο που μετά τη σέντρα του Μήτκα έκανε τη προβολή από το ύψος της περιοχής αλλά δεν βρήκε στόχο. (ΑΟΧ)
  • 93΄ - Η σέντρα «μαχαιρά» του Στεργιανού κόντραρε στον Μπαλού και έφυγε άουτ. (ΑΟΧ)
Οι παίχτες του Φωστήρα, λογικά δεν είχαν φάει το πρωινό τους καθώς από το 16' και μετά που σκόραραν πιο πολύ στο έδαφος ξάπλωναν παρά έπαιζαν μπάλα. Έχοντας κάνει μόνο μία ευκαιρία σε όλο τον αγώνα, ήταν το μόνο που μπορούσε να κάνει αυτή η ομάδα.
Προκλητικός ήταν ο απαράδεχτος ποδοσφαιριστής του Φωστήρα, Δωροβίνης, που βγήκε αναγκαστική αλλαγή στο Α' ημίχρονο και τόσο κατά την αποχώρησή του, όσο και μετά το τέλος του αγώνα χειρονομούσε και έβριζε τους Χαλκιδέους φιλάθλους τους οποίους κατάφερε να ανεβάσει στα ...κάγκελα. Μάλιστα όταν ο άμυαλος παίχτης του Φωστήρα πλησίασε κοντά στα κάγκελα με τους φιλάθλους της Χαλκίδας και μάλιστα στη μεριά του γηπέδου του Βασιλικού, όπου εκεί είσαι σε απόσταση αναπνοής απ' το γρασίδι, ένας φίλαθλος του έσκασε μπουνιά. Ο Δωροβίνης μάλλον είναι σαδιστής και του άρεσε το ξύλο που έφαγε, γι αυτό σε όλο τον αγώνα, ασχολιόταν με την εξέδρα. Πάντως απ' τη μπουνιά, ζαλίστηκε και έμεινε ξαπλωμένος για κανένα δεκάλεπτο, έξω απ' τα αποδυτήρια.
Διαιτητής ήταν ο Κορδολαίμης από τη Δυτική Αττική που προσπάθησε να μοιράσει το καρπούζι στη μέση. Πάντως στη Χαλκίδα -στο Β' ημίχρονο- καταλογίστηκε μέχρι και οφσάιντ από κόρνερ! Τραγικά λάθη κατά της Χαλκίδας δεν έκανε μόνο ο Κορδολαίμης αλλά και οι βοηθοί του. Ο ένας μάλιστα, φάνηκε να μην έχει μυρωδιά από κανόνες ποδοσφαίρου.
500 περίπου φίλαθλοι της Χαλκίδας, έδωσαν το παρόν στο γήπεδο του Βασιλικού, ενώ περίπου 50 φίλαθλοι της ομάδας του Ταύρου, κάθισαν απέναντι και μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι καρδιοχτυπούσαν καθώς έβλεπαν την ομάδα τους να γλυτώνει από κλασικές ευκαιρίες για γκολ.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 23 Οκτωβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει τον Τσικλητήρα Πύλου, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει φέρει καλά αποτελέσματα και είναι αρκετά αξιόμαχη ομάδα. Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε αν το στάδιο της Χαλκίδας θα είναι έτοιμο, ώστε ο αγώνας να γίνει στη φυσική έδρα του ΑΟΧ, η αν θα συνεχιστούν οι καθυστερήσεις στα έργα και η ομάδα της Χαλκίδας να αγωνιστεί για άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι, στο γήπεδο του Λήλα, στο Βασιλικό. 

ΑΟ Χαλκίς (Ν. Παντέλης): Μπαμπανιώτης, Στεργιανός, Μήτκας, Νόνης (77΄Μπαλού), Πατσατζόγλου, Κορνελάτος, Σκαθαρούδης (38΄Εμέκα), Τσατσαρής, Κρολ, Πολίτης, Κανελλόπουλος
Φωστήρ (Β. Σταυρακόπουλος): Κουρεπίνης, Κουντουράς, Δημακάκος (61΄Κόπελας), Παραράς, Καλημέρης, Σκάρος, Ντάφλας, Ζαγοριανός( 80΄Πέττας), Λέσι, Δωροβίνης (40΄Ταχματζίδης), Μπιτσάνης

Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής: 
Αστέρας Αμαλιάδας 0-2 Αιολικός
Τσικλητήρας 0-0 ΠΑΟ Βάρδας
ΑΟ Χαλκίς 1-1 Φωστήρ
Ερμιονίδα 1-1 Θήβα
Λουτράκι 0-1 Ζευγολατιό
Παναρκαδικός 2-0 Αχαϊκή
Παναχαϊκή - Δόξα Μεγαλόπολης (12/10)



Α.Ο. Χαλκίδας-Φωστήρας 1-1 από LAMIASTARGR


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ






Αυτή είναι η εικόνα που παρουσίασε ο Φωστήρας στον αγώνα με τη Χαλκίδα
Στα περισσότερα λεπτά οι παίχτες του Φωστήρα ήταν ξαπλωμένοι.

Το γκολ της Χαλκίδας 


Μεγάλες ευκαιρίες έχασε ο ΑΟΧ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: