Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

0 ΑΟΧ: Ήττα με 2-3 απ' την Αχαϊκή, αποκλεισμός απ' το κύπελλο Γ' Εθνικής

Την ήττα με 2-3 απ' την Αχαϊκή γνώρισε ο ΑΟ Χαλκίς, χθες Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στο δημοτικό γήπεδο του Λήλα, στο Βασιλικό και αποκλείστηκε απ' το κύπελλο Γ' Εθνικής 2016-17. Ήταν ένα περίεργο απόγευμα καθώς οι ποδοσφαιριστές γνώριζαν ότι οι περισσότεροι από αυτούς, με τη νέα διοίκηση που θα ψηφιστεί σήμερα, δεν θα είναι παρόντες στην ομάδα. Ο προπονητής Νίκος Παντέλης, έχει δηλώσει παραίτηση και φυσικά στα ΜΜΕ έχει διαρρεύσει και το όνομα του αντικαταστάτη του. Με τι ψυχολογία αυτή η ομάδα να έπαιζε και να αναζητούσε τη νίκη; Παρόλα αυτά προσπάθησαν πίεσαν αλλά ηττήθηκαν.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα:
  • 7' - Από εξαιρετική ασίστ του Σπυρόπουλου, ο Ρουμπάτος βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπαμπανιώτη, τον πλάσαρε υποδειγματικά κι έκανε το 0-1. (ΑΧΑΪΚΗ)
  • 14' - Ο Βαγγέλης Ντελέκος (στην επιστροφή του μετά την τιμωρία των 3 αγωνιστικών) με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. (ΑΟΧ)
  • 33' - Από φάουλ του Σπυρόπουλου, ο Κωστούλας έπιασε στον ύπνο την άμυνα του ΑΟΧ και με έξυπνη κεφαλιά έκανε το 1-2.(ΑΧΑΪΚΗ)
  • 38' - Ο Κωστούλας, με μακρινή εκτέλεση φάουλ (πλάγια δεξιά) αιφνιδίασε τον Μπαμπανιώτη και έκανε το 1-3, διπλασιάζοντας τα τέρματα του.(ΑΧΑΪΚΗ)
  • 53' - Από κόρνερ του Πολίτη και πρώτη κεφαλιά του Τσατσαρή, ο Μπαλού με νέα κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 2-3.(ΑΟΧ)
  • 76' - Δοκάρι του Πολίτη, ευκαιρία να ισοφαρίσει ο ΑΟΧ. (ΑΟΧ)
  • 92' - Ευκαιρία του Ντελέκου δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. (ΑΟΧ) 
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Νίκος Παντέλης): Μπαμπανιώτης, Καραμπάς, Τσατσαρής, Στεργιανός, Μήτκας (65' Τηλιόπουλος), Εμέκα (90' Γκιτσάλης), Κορνελάτος (46' Μπαλού), Κανελλόπουλος, Πολίτης, Ντελέκος, Κρολ.
ΑΧΑΪΚΗ (Μίλτος Κόφφας): Δρόσος, Δριμάλας, Αναγνωστόπουλος, Μαρίζι, Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος, Ρουμπάτος (71' Αγγελόπουλος), Γεωργόπουλος, Κωστούλας, Σπυρόπουλος (60' Μετζελόπουλος), Παπαδάτος (75' Στεφανόπουλος).

Οι δηλώσεις του Νίκου Παντέλη, τα λένε όλα για το ματς: «Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Βέβαια στο α' ημίχρονο ήμασταν κακοί. Στην επανάληψη με κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά και εσωτερικές αλλαγές ανεβάσαμε ρυθμούς και πιέσαμε, βάλαμε ένα δεύτερο γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Υπήρξαν στιγμές που παίξαμε και ανορθόδοξα. Το άγχος, η πίεση και οι τελευταίες εξελίξεις σίγουρα επηρέασαν τα παιδιά. Δεν είναι και ότι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει ότι θα φύγει και είναι με τη βαλίτσα στο χέρι να είναι συγκεντρωμένος στο ματς».

Το παρόν στον αγώνα έδωσε και ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς, Γιώργος Στούπας, ο οποίος είδε τον αγώνα από μία πλαστική καρέκλα, δίπλα στα αποδυτήρια των ομάδων.
Το μυαλό των φιλάθλων και των ποδοσφαιριστών του ΑΟΧ θα είναι σήμερα στη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19:00 στην αίθουσα ΔΗΚΕΧ (Αβάντων 50 1ος όροφος), ενώ ο επόμενος αγώνας για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, είναι την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, όπου θα φιλοξενήσει τον αξιόμαχο και μέχρι στιγμής υπολογίσιμο Τσικλητήρα Πύλου. 

Τα αποτελέσματα του κυπέλλου στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής:
ΠΑΟ Βάρδας 2-3 Αιολικός
Ζευγολατιό 4-3 Θήβα (παρ.)
Παναρκαδικός 1-0 Δόξα Μεγαλόπολης
Αστέρας Αμαλιάδας 3-0 Λουτράκι
Τσικλητήρας Πύλου 1-1 Παναχαϊκή (πεν. 1-3)
Παναργειακός 3-1 Ερμιονίδα





AO Χαλκίς-Αχαϊκή 2-3 (Κύπελλο Γ' Εθνικής) από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: