Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

0 ΑΟΧ: Αύριο, 27/11, φιλοξενεί Αχαϊκή στο στάδιο Χαλκίδας

Αύριο, Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς φιλοξενεί την Αχαϊκή, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα της Χαλκίδας θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα εντός έδρας παιχνίδια και να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά. Από την άλλη η Αχαϊκή τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στη τελευταία θέση του 3ου ομίλου.
Στις 16 Οκτωβρίου, η Αχαϊκή είχε αποκλείσει τον ΑΟΧ απ' το κύπελλο Γ' Εθνικής, με σκορ 2-3 στο γήπεδο του Λήλα, στο Βασιλικό, σε ένα παιχνίδι που είχε γίνει λίγο πριν τις εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με τους μισούς παίχτες της Χαλκίδας να γνωρίζουν ότι από την επόμενη μέρα θα αποτελούν παρελθόν απ' την ομάδα.
Απόντες απ' τον Κυριακάτικο αγώνα θα είναι ο Φάμπιο Μπαλού και ο Βαγγέλης Ανέστης που τραυματίστηκαν στο εκτός έδρας ματς της Μυτιλήνης με τον Αιολικό.
Ο προπονητής της Χαλκίδας Αντώνης Αυλωνίτης, δήλωσε στην Ευβοϊκή Γνώμη για τον αγώνα της Κυριακής τα εξής: «Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να μας ξεγελάσει το γεγονός ότι η Αχαϊκή είναι τελευταία, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτό δεν οφείλεται σε αγωνιστικούς λόγους. Διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο και για να κερδίσουμε πρέπει να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση».
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στέφανος Ξηρογιάννης, με βοηθούς τους Λεωνίδα Δελή και Νίκο Κορακιανίτη, απ' τον σύνδεσμο Βοιωτίας. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Χαρίλαος Ντζάθας, απ' τον σύνδεσμο Φθιώτιδας. 
Την Κυριακή ο κόσμος της Χαλκίδας, πρέπει να σταθεί στο πλευρό του ΑΟ Χαλκίς, ώστε να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές στη 2η σερί εντός έδρας επίσημη νίκη και την 4η, με τα 2 φιλικά. Ο ΑΟΧ αξίζει να είναι πιο ψηλά βαθμολογικά κάτι που πρέπει να πετυχαίνει από εδώ και πέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: