Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

0 ΑΟΧ: Κυριακή 18/12 στη Νέα Μανωλάδα με ΠΑΟ Βάρδας

Τον τελευταίο επίσημο αγώνα για το 2016, θα δώσει ο ΑΟ Χαλκίς την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ Βάρδας, στις 15:00, στο γήπεδο της Νέας Μανωλάδας, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Χαλκίδας θα αντιμετωπίσει ένα δυνατό αντίπαλο, που βρίσκεται στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 
ΑΟ Χαλκίς και ΠΑΟ Βάρδας, έρχονται από εντός έδρας ισοπαλίες (ΑΟΧ 2-2 Δόξα Μεγαλόπολης και ΠΑΟ Βάρδας 0-0 Φωστήρας). Πέρσι ο ΑΟΧ δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟ Βάρδας καθώς εκτός έδρας είχε χάσει με 2-1 και εντός έδρας είχαν έρθει ισόπαλοι με 0-0. 
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιάννης Ρούτσης απ' το σύνδεσμο Κορινθίας, ενώ βοηθοί θα είναι ο Θωμάς Βαλλιάνος και ο Κωνσταντίνος Λυσσάρης, απ' το σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Ανδρέας Μιχαλακέας απ' το σύνδεσμο Μεσσηνίας. 
Ο ΑΟ Χαλκίς είναι 7ος, 3 βαθμούς κάτω απ' τον ΠΑΟ Βάρδας και με νίκη, τον φτάνει στη βαθμολογία. Οι ποδοσφαιριστές της Χαλκίδας, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα, για να κλείσει νικηφόρα αυτή η χρονιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: