Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

0 ΔΡΟΣΙΑ 2-3 ΑΟΧ: Ίδρωσε για να προκριθεί στους «32»

Μπορεί η διαφορά δυναμικότητας να ήταν μεγάλη αλλά ο ΑΟ Χαλκίς ίδρωσε για να προκριθεί στους «32» του Κυπέλλου Ευβοίας. Η ομάδα της Χαλκίδας νίκησε χθες, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, με 2-3 εκτός έδρας τον ΑΠΚΟ Δροσιάς, στη γειτονική Δροσιά.
Στο 38', ο Παπαδάκης άνοιξε το σκορ για τον ΑΟΧ αλλά λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στο 45', ο Βαρσαμάς ισοφάρισε σε 1-1. Στο 78', ο Πολίτης θα δώσε νέο προβάδισμα στον ΑΟΧ με εκτέλεση πέναλτι, μετά από ανατροπή του Ντελέκου από τον Συμιωτάκη. Στο 80' όμως ο Δουρδουβέλας με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση του Μάλιαρη, ισοφαρίζει το παιχνίδι σε 2-2. Στο 84' ο Ανέστης με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Πολίτη, γράφει το τελικό 2-3, που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα της Χαλκίδας.
Επόμενος αντίπαλος για τον ΑΟ Χαλκίς στους «32» του Κυπέλλου Ευβοίας, θα είναι ο Λήλας Βασιλικού.

Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Αραβανής, Συμιωτάκης, Νάνος, Δουρδουβελάς, Πρόβης, Σουλιωτάκης, Τζένος (87’ Αθηναίος), Γρηγοριάδης, Ελευθερίου, Βαρσαμάς (74’ Σουλιωτάκης), Ματζούνης (64’ Νάνος). 

Α.Ο. Χαλκίς (Αντώνης Αυλωνίτης): Κακαβάς, Στεργιανός, Πατερίτσας, Γεωργίου, Τσίγκρος (65’Θωμάς), Λούκας (65’Χαρτσιάς), Ταυταρίδης (65’ Ντελέκος), Πολίτης, Βαλκάνος, Παπαδάκης (72’ Εμέκα), Ανέστης.




ΑΠΚΟ Δροσιάς-Α.Ο. Χαλκίδας 2-3 (κύπελλο Εύβοιας) από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: