Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

0 ΑΟΧ: Παραίτηση Τσαγκάρη - Κακαβά, νέα εποχή Κουλιάκη

Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για τα χθεσινά αποτελέσματα που έφερε το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου.
  • Παραίτηση των κ. κ. Τσαγκάρη και Κακαβά από την διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.
  • Ανάληψη της προεδρίας της διοίκησης από του κ. Αναγνωστάκη, ο οποίος αναλαμβάνει να πάει την ομάδα σε Γενική Συνέλευση με θέματα τον οικονομικό απολογισμό και την εγγραφή νέων μελών.
  • Μεγάλος χορηγός της ομάδας μας είναι πλέον το Evia Food, με τον κ. Κουλιάκη Θανάση να αναλαμβάνει το μάνατζμεντ της ομάδας, μέχρι να επανδρώσει το δικό του συμβούλιο που θα αναλάβει κι επίσημα (μέσω της Γενικής Συνέλευσης) τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ώστε να πάει κι επίσημα την προεδρική θέση.
  • Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, αφενός για να τεθούν όλα τα θέματα και να δοθούν διευκρινήσεις κι απαντήσεις σε όσα ζητήματα προέκυψαν τον τελευταίο καιρό κι αφετέρου να παρουσιαστεί το νέο πλάνο λειτουργίας της ομάδας υπό τον κ. Κουλιάκη.
Χθες το βράδυ η ομάδα δείπνησε, παρουσιάστηκε στους παίκτες ο νέος χρηματοδότης (-μελλοντικός πρόεδρος) ενώ στο τέλος του δείπνο ενημερώθηκαν εκτενώς οι αρχηγοί για την επόμενη μέρα του τμήματός.

Για τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ
Το γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: